(Persbericht) DE NATIONALE BOUWBEURS

1 tot en met 3 april 2011
De grootste consumentenbouwbeurs op het gebied van bouwen, verbouwen en interieur.

ECOCHIC OP NATIONALE BOUWBEURS
Dat de Nationale Bouwbeurs (Jaarbeurs te Utrecht van 1 tot en met 3 april) een beurs is van formaat, bewijst de komst van het ´ECOCHICHUIS‘˜ van interieur designer Robert Kolenik in samenwerking met Bang & Olufsen, Boley Haarden en hun zakelijke partners. Ze laten in een adembenemend woonconcept zien dat een eco-interieur tegelijk mooi en duurzaam kan zijn.

Eco zonder concessies aan de uitstraling of functionaliteit van het interieur: dat is wat Robert Kolenik voor ogen heeft. Binnen de ontwerpen van Robert Kolenik wordt rekening gehouden met de duurzaamheid en het toepassen van ecologische materialen. Hij is daarom continu op zoek naar alternatieve materialen, technieken en procedà©s om zijn doel te bereiken, maar houdt steeds de hoogste kwaliteit in de gaten. In Bang & Olufsen en Boley Haarden heeft hij partners gevonden met eenzelfde streven. De apparatuur van B&O heeft het laagste energieverbruik en via de domotica van deze firma is de energie in het huis optimaal te controleren en te sturen. Dat wordt bewezen in het CO² nul huis in België dat door B&O in samenwerking met Kolenik wordt gerealiseerd. Ook Boley Haarden is ecologisch bezig met onder andere twee bioethanol haarden (door Kolenik ontworpen) waarbij gebruikt wordt gemaakt van gerecylcled aluminium.

Ecochic-huis
De grote stand van Kolenik en partners is omgetoverd tot een bijzonder chic onderkomen met als thema ecologische en duurzame materialen. Hier kunt u zien dat het in acht nemen van het milieu hand in hand kan gaan met goede smaak en kwaliteit. De meubels zijn van ecohout, de verf zonder chemische toevoegingen. Zelfs de buitenzijde van het huis is ecologisch verantwoord voorzien van een living wall. Met dit statement op de Nationale Bouwbeurs bepaalt Kolenik in een klap het nieuwe imago van verantwoord maar chic inrichten. 2011 Zal een nieuw tijdperk inluiden voor de trends op interieurgebied.

Korting!
Kaarten kosten € 15,00 per persoon, maar zijn ook met korting van € 3,50 online verkrijgbaar. De Nationale Bouwbeurs is geopend van vrijdag 1 tot en met zondag 3 april 2011 van 10.00 tot 17.00 uur in de Jaarbeurs te Utrecht. Meer weten of online uw kaart bestellen? Kijk op www.denationalebouwbeurs.nl