Edbak is een Europese fabrikant van o.a. muurbeugels voor de LCD en plasma Tv´s die sinds de oprichting in 1992 kwaliteit producten op de markt brengt.
Waar de meeste fabrikanten van dergelijke producten deze tegenwoordig in China laten maken blijft de productie van Edbak gewoon in Europa plaatsvinden.
Dit houd in dat er een prima kwaliteit borging is middels de Duitse TUV keuring en dat er ook gewerkt wordt binnen de Europese milieu richtlijnen.
Om toch tegen een goede prijs deze producten op de markt te kunnen zetten is er veel geïnvesteerd in moderne productie methoden.
De producten zijn voorzien van een duidelijke handleiding en op de meeste producten wordt een garantie van 10 jaar gegeven.
Het basis assortiment bestaat uit:
à¢â‚¬¢ Vaste muurbeugels
à¢â‚¬¢ Kantelbare muurbeugels
à¢â‚¬¢ Zwenkarmen
à¢â‚¬¢ Trolleys
à¢â‚¬¢ Beamer beugels
à¢â‚¬¢ Diverse LCD armen
à¢â‚¬¢ PC houders

Naast deze standaard producten is er ook de mogelijkheid voor maatwerk oplossingen die na goedkeuring meestal op een korte termijn uitgeleverd kunnen worden.

De exclusieve distributie voor Nederland en België wordt verzorgd door NLtronics uit Oudenbosch, daar zijn bijna alle producten op voorraad en kunnen meestal binnen 1 werkdag uitgeleverd worden.

Meer weten? Neem dan contact op met:

Tel: 0165-323288
Email: [email protected]
www.NLtronics.nl

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular