Best, 13 juli 2009 Edimax Technology (TSEC:3047), vooraanstaand leverancier van netwerk- en verbindingsoplossingen, introduceert een nieuwe draadloze Projector Server; de WP-S1100. Met deze compacte server kunnen gebruikers een kantoorprojector of videoapparaat, zoals een televisie of monitor, draadloos delen binnen een netwerk.

De WP-S1100 maakt het presenteren van bestanden, zoals afbeeldingen en videobestanden mogelijk zonder dat het nodig is om een notebook fysiek aan te sluiten op de projector of videoapparaat. Gebruikers kunnen de WP-S1100 aansluiten op het netwerk om de scherminhoud te projecteren op een projectorscherm. Als het apparaat is aangesloten op een gateway of router, kunnen andere gebruikers toegang krijgen tot het internet, zelfs tijdens een presentatie. De WP-S1100 ondersteunt zowel een presentatie als videomodus en een volledige lijst videoformaten, waaronder MPEG1, MPEG2, MPEG4, WMV9 en zelfs de nieuwste standaard H.264. Videobestanden die zijn opgeslagen op de aangesloten computers kunnen worden verstuurd via het netwerk en afgespeeld worden op het projector- of videoscherm.

De WP-S1100 is eenvoudig te installeren en beheren via de webinterface. Met de meegeleverde infrarood afstandsbediening kunnen gebruikers eenvoudig wisselen van presentator tijdens vergaderingen en presentaties. Daarnaast werkt de server met alle soorten projectoren of videoapparaten met VGA- of HDMI-aansluiting. De ondersteuning voor de draadloze 802.11n standaard maakt het apparaat geschikt voor het versturen van hoogstaande video of andere multimediabestanden vanwege de hoge doorvoersnelheden en het stabiele signaal. Om het draadloze signaal te beveiligen, biedt de WP-S1100 WEP 64/128 en WPA/2 versleuteling en Dymamic Login Codes (Session Login Code). Tevens is het apparaat voorzien van een Wi-Fi Protected Setup (WPS)-knop waarmee gebruikers met à©à©n druk op de knop een draadloze beveiliging kunnen activeren.

Beschikbaarheid en prijs
De WP-S1100 is verkrijgbaar voor een adviesverkoopprijs van à¢à¢â‚¬Å¡¬ 215,- inclusief BTW.

Beeldmateriaal
Een hoge resolutie afbeelding van de projector server kunt u hier downloaden: http://www.edimax.eu/pressphotos/WP-S1100.jpg

BERICHT VOOR DE REDACTIE:

Over Edimax Technology
Edimax Technology is een wereldwijde producent van een breed scala aan netwerk- en verbindingsoplossingen. Sinds de oprichting van het bedrijf in 1986, is Edimax uitgegroeid tot à©à©n van de meest vooraanstaande leveranciers van netwerkoplossingen in Azië. Het hoofdkantoor van Edimax is gevestigd in Tapei County, Taiwan en sinds 2001 is Edimax genoteerd aan de Taiwanese Stock Exchange. In 2006, had het bedrijf een omzet van ruim 100 miljoen dollar en het wereldwijde personeelsbestand telt inmiddels ruim 900 medewerkers. Met ruim 21 jaar ervaring in de netwerkbranche kan Edimax zijn klanten en partners wereldwijd kwalitatief hoogwaardige producten, gedegen ondersteuning en een zeer uitgebreid productaanbod bieden. Het productportfolio van Edimax bestaat uit de volgende productcategorieën: Wireless, Connectivity, Routers, Switches, Print Servers, IP-Camera's, Business Solutions, NAS en VoIP. Voor meer informatie over Edimax kunt u terecht op www.edimax.nl.

Voor verdere persinformatie, beeldmateriaal of een testproduct kunt u contact opnemen met:
Jane Brands
Edimax Technology Europe BV
E-mail: [email protected]
T (direct) +31 (0) 499-365062
F +31 (0) 499-372647

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular