Enkele maanden adverteren op de diverse occasion- en advertentiewebsites en een ´te koop´ briefje achter de voorruit van je auto zorgt in de huidige tijden er niet automatisch voor dat je de auto verkoopt. De markt verhoudingen zijn bij de auto´s momenteel flink verstoord.

Aan de kant van de kopers is er minder belangstelling en ook zijn er partijen op de markt die zorgen voor een groot aanbod waardoor de prijzen onder druk staan. Door de onzekerheid in de arbeidsmarkt kiezen bijvoorbeeld veel mensen ervoor toch een paar jaartjes langer met de huidige auto door te rijden.

Grote partijen verstoren de markt
Leasemaatschappijen krijgen wekelijks honderden auto´s terug waarvan het leasecontract is afgelopen. Deze auto´s moeten tegen elke prijs weg omdat dezelfde leasemaatschappijen de liquiditeit nodig hebben om weer nieuwe auto´s in te kunnen zetten. Doordat het om een flink volume gaat en de prijzen laag liggen gaan de prijzen van de gebruikte auto´s naar beneden.

Auto verkopen aan autobedrijven
De autobedrijven die voorheen de inruilers opkochten bij de autodealers hebben ook een probleem. Doordat er steeds minder mensen een nieuwe auto kopen is er ook weinig aanbod van inruilers bij de merkdealers. De universele autobedrijven, die afhankelijk zijn van deze occasions, kopen hun auto daarom tegenwoordig in via andere kanalen.

1.000 autoinkoop bedrijven
Ruim duizend van deze autobedrijven hebben zich verenigd en kopen hun auto´s tegenwoordig rechtstreeks van consumenten online in. Op de website ikwilvanmijnautoaf.nl kunnen deze consumenten hun auto geheel gratis en vrijblijvend aanbieden en ontvangen ze binnen 48 uur een het hoogste bod via een e-mail bericht.

Auto verkopen
Indien de consument het eens is met deze prijs dan kan deze de auto nu met een druk op de knop verkopen. Het verkopen van de auto is geheel gratis. Het verkopen van een auto was nog nooit zo makkelijk. Iedereen kan eenvoudig zijn auto verkopen via www.ikwilvanmijnautoaf.nl.

Website: http://www.ikwilvanmijnautoaf.nl