Dit is een origineel persbericht

Zwartewaal 25 november 2008

Het boek van Noor Andeweg is vanaf vandaag verkrijgbaar

Lees de avonturen van een vrouw alleen op de fiets. Stap achterop haar bagagedrager en fiets met haar mee.

EEN  BEETJE  PELGRIM .........MAAR  VOORAL  GELUKSVOGEL´

Vrijheid. Avontuur. Rusten onder olijfbomen. Ruimte. Bijzondere ontmoetingen. Fietsen. Verder en al verder fietsen. Naar de horizon. De zon tegemoet en nog verder tot je onvermijdelijk weer naar huis moet. Terug naar het dagelijks leven. Thuiskomen vol inspiratie, energie en herinneringen aan de olijfbomen, de vrijheid, het avontuur. Met een stiekeme gedachte aan volgend jaarà¢â‚¬¦

Toen haar twee zonen op eigen benen konden staan, heeft de in Zwartewaal wonende Noor  Andeweg (1956) haar dromen omgezet in daden: zij kocht een nieuwe fiets en begon met toeren. Ondanks de steun van haar echtgenoot, waren de reacties in het begin erg negatief. Het is immers veel te gevaarlijk om als vrouw alleen op stap te gaan. Zeker als je al zuidelijker trekt!

Vrijheid. Avontuur. Ruimte. In Noor Andewegs prachtige boek ´Een beetje pelgrimà¢â‚¬¦. maar vooral geluksvogel´ lees je er alles over. Het is alsof je op de bagagedrager van de schrijfster meereist. Samen verdwaal je in Parijs. Samen word je kledder nat. Samen ontmoet je de schapen en hun herder. Samen eet je in kleine cafeetjes. En samen ben je op zoek naar een nieuwe tentstok. Samen ontmoet je bijzondere mensen en overbrug je taalproblemen.

Al fiets je nooit ´Een beetje pelgrimà¢â‚¬¦. maar vooral geluksvogel´ is een aanrader voor iedereen. Want, wie droomt er niet? Zijn dromen onmogelijk? Nee! De verhalen van Noor inspireren. Na het lezen van de laatste pagina besef je het aan jou is, jouw dromen werkelijkheid te laten worden.

ISBN- 978-90-71343-89-6 -

uitgeverij Calbona

à¢à¢â‚¬Å¡¬ 14,95 exclusief verzendkosten

Te bestellen bij : [email protected]