Bezoekers kennen de 23e Int. Poppen en Berenbeurs in Brugge een hoog therapeutisch gehalte toe.

Dit is een origineel persbericht.

Brugge-De mooiste Poppen en Berenbeurs van België komt er weer aan!
Op zaterdag 15 en zondag 16 augustus 2009,zijn de grote hallen van het Belfort op de Markt in Brugge weer gevuld met honderd stands, overvloedig gevuld met poppen, beren en materialen om zelf aan de slag te gaan."De crisis heeft geen enkele vat op het plezier dat poppen en berenliefhebbers aan hun hobby beleven".Ondanks de crisis,is het aantal exposanten en het bezoekersaantal stijgende. Wij wijten dit aan het feit dat veel mensen van de nood een deugd weten te maken in deze moeilijke tijd. Jong en oud gaan zelf aan de slag om iets moois te maken. Dan blijkt dat het werken met de handen, of "prutsen" zoals sommigen dat zelf noemen, een therapeutische werking heeft. Je vergeet alles om je heen en bent uitsluitend met dat blokje klei,dat poppenhuismeubeltje,of dat lapje stof bezig.
Natuurlijk kost elke hobby geld maar de poppen-,beren-of poppenhuishobby hoeft geen kapitalen te kosten en het plezier ervan is onbetaalbaar.Voor de groep verzamelaars wordt Brugge als een Eldorado gezien."Je loopt langs de kramen,kijkt en speurt,en dan...opeens wordt je blik getroffen door een oogopslag,een lief mondje of een prachtige authentieke doopjurk of je komt net die antieke badpop tegen uit de periode ,1850-1900,vertelt een enthousiaste bezoekster". De poppendokter is aanwezig voor reparaties.
De taxateur Max Wolters schat uw oude pop of teddybeer op zijn waarde ,soms veel ,soms weinig, maar de emotionele waarde is altijd hoog.
De beurs is geopend vanaf : 11.00- 17.00 uur.
Meer informatie op de website, o.a. online ticketverkoop,
http://niesjewolters.nl

Website: http://www.niesjewolters.nl

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular