Bloem van de Zaak is nog maar net van start gegaan, maar speelt direct in op deze tijd. Want wat wil men nu liever dan dit jaar positief afsluiten en tegelijkertijd een bloeiend gebaar en signaal afgeven naar 2010?

Bloem van de Zaak ontwikkelde een bloeiend geschenk -zoals de hippe Amaryllis à¢â‚¬Å“Ferrarià¢â‚¬- in een unieke en luxe geschenkverpakking . Bijzonder om te geven en om te krijgen. Met Bloem van de Zaak steelt de werkgever absoluut de show.

Groot voordeel is de prijsklasse waarbinnen Bloem van de Zaak werkt. Een relatiegeschenk kan uniek zijn, maar hoeft daarentegen niet veel te kosten.
De bloemen worden dagvers en rechtstreeks via de kweker aangeleverd. Geen kostbare tussenhandel dus. Daarnaast is de verpakking in eigen beheer gerealiseerd. De klant profiteert van dit voordeel.

Bloem van de Zaak richt zich tevens op de geschenkenmarkt rondom evenementen en congressen. De combinatie van de draagbare verpakking en de luxe bloemen geeft een fantastisch effect. Puur natuur en van Nederlandse bodem.
Bloem van de Zaak werkt nauw samen met de beste kwekers in Nederland. De bloemen en bloeiende planten zijn dagvers en van topkwaliteit.
In deze winterperiode zijn Amaryllissen erg gewild, zoals de zuiver witte à¢â‚¬Å“Christmas Giftà¢â‚¬ of de knalrode à¢â‚¬Å“Ferrarià¢â‚¬.
Speciaal voor de feestdagen is een uniek kerstpakket gerealiseerd met Amaryllissen in combinatie met handgemaakte bonbons. Puur natuur en van Nederlandse bodem. Op zo‘˜n manier wordt 2009 op de valreep toch nog een b(l)oeiend jaar.

Noot voor redactie:
Voor aanvullende informatie en beeldmateriaal neemt u contact op met Karen Everaarts (Dits en Dutch) Tel: 026 3250350 | email: [email protected]