Een eigen homepage maken lijkt voor veel mensen onbereikbaar. Ze beheersen niet de noodzakelijke programmeertalen, en ze weten weinig van de geheimen van webhosting. Er zijn weliswaar oplossingen die het programmeerwerk uit handen nemen. Maar bij het publiceren op het internet wordt de gebruiker dan meestal weer aan zijn lot overgelaten. MAGIX Website Maker is een product dat elke gebruiker helpt bij zowel het maken van de site als bij het publiceren op het net. De vele hulpmiddelen zoals de "Website-assistent" ondersteunen juist de onervaren gebruiker bij elke afzonderlijke stap. Een groot aantal zorgvuldig vormgegeven ontwerpsjablonen inspireert bij het zoeken naar nieuwe ideeën en kan later aan de persoonlijke smaak worden aangepast. Doordat het bij MAGIX Website Maker gaat om een online-toepassing, kan de gehele inhoud van de eigen webpagina mobiel en wereldwijd veranderd en beheerd worden. Dat wil zeggen: op vakantie direct actuele foto's uploaden, op zakenreis mobiel resultaten actualiseren, onderweg geschreven impressies toevoegen etc.

Een eigen homepage maken voor gevorderden: animaties, AdSense en Multi-project-mode

Na de hulp bij het begin, zullen gebruikers zich dankzij de snelle vorderingen met MAGIX Website Maker, ook al gauw aan uitgebreidere functies willen wagen. De gemaakte pagina's zijn gebaseerd op Flash-technologie, die het mogelijk maakt, eenvoudig indrukwekkende animaties te integreren en multimedia-elementen in te bouwen. Ook financieel kan een eigen homepage handig zijn: met Google AdSense wordt reclame aan de rand van de pagina geplaatst, die de bezoekers kunnen aanklikken. Voor elke oproep krijgt de eigenaar een kleine vergoeding.

In Multi-project-mode kunnen meerdere homepages tegelijk beheerd worden. Dat maakt het bewerken van verschillende online-projecten een stuk makkelijker, omdat b.v. de zakelijke website en het privà©-project onder een en dezelfde interface beheerd kunnen worden. De verschillende creaties van gebruikers van MAGIX Website Maker kunnen overigens ook in een speciaal daarvoor nieuw aangelegde galerie worden bewonderd. Deze galerie laat duidelijk zien dat de weg naar een eigen homepage maken door MAGIX Website Maker zowel voor beginners als voor gevorderden nu echt loont.

Contact:
Pieter Prins MAGIX AG
+31(0)757501125
[email protected]