Starline introduceert het Starline Monoblock 350, een compleet zwembad voor een betaalbare prijs. Het bad heeft een zeer praktische afmeting van 7.00 x 3.50 x 1.40 m diep. De veiligheid, ergonomie en het design van het Monoblock zijn de afgelopen jaren tot in de puntjes door Starline geperfectioneerd.

Daarnaast garanderen de moderne fabricagetechnieken en hoogwaardige materialen een kwaliteitsbad met minimaal onderhoud. Het bad is verkrijgbaar in wit à©n blauw, volledig geïsoleerd en voorzien van een geïntegreerde hoektrap. Bij het zwembad hoort een Starline filterunit, onderwaterverlichting, een skimmerset met inspuiters, een opwikkelrol, een polyethyleen foamafdekking en een randsteenpakket in zandkleurig graniet. Met deze serie is een persoonlijk paradijs alles behalve onbetaalbaar!

Starline is meer dan 30 jaar een begrip in de wereld van zwembaden, whirlpools, sauna´s en bijbehorende producten. Van ontwikkeling en fabricage, tot verkoop en service. Starline heeft een netwerk van vakkundige dealers, verspreid over heel Nederland en België.

Voor meer informatie en documentatie kunt u contact opnemen met:
Lilian Koele, telefoonnummer: 040 201 33 33, e-mail: [email protected]

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular