De laptoptas is een belangrijk deel van onze ´look‘˜ geworden, want velen onder ons hebben hem dagelijks bij zich. Maar de verkeerde tas kan zelfs het mooiste designerpak bederven. Daarom introduceert Targus nu een serie exclusieve laptoptassen, die bovenal ook stijl hebben. De nieuwe tassen verenigen elegant design en kwaliteitsmaterialen met een uitmuntende bescherming van uw laptop.

De nieuwe serie richt zich op mensen die prijsbewust zijn, maar tegelijkertijd met hun laptoptas een persoonlijk en professioneel signaal willen afgeven. De serie omvat lichte lederen mappen in twee afmetingen, een klassieke laptoptas met schouderriem en een smaakvolle laptop trolley. In de loop van het voorjaar wordt de serie uitgebreid met een schoudertas en een elegante damestas.

à¢â‚¬Å“Wij hebben gemerkt dat de vraag naar exclusieve computertassen steeds groter wordt. Mensen die hun laptop beroepshalve gebruiken, hebben behoefte aan kwaliteitstassen met een serieuze en elegante uitstraling. Kortom gezegd, de tas moet bij de persoon passen. Daarom hebben we nu een serie ontwikkeld met de nadruk op design en stijlvolle materialen van zeer hoge kwaliteit,à¢â‚¬ zegt Sales Director Benelux, Peter van der Putten.

Leer voor de laptop
De map met olie behandeld zwart leer (´slipcase‘˜) is een van de opvallendste nieuwigheden in de serie. Naast de smaakvolle look is deze voorzien van een zachte voering die de computer optimaal tegen stof en krassen beschermt. De slipcase is verkrijgbaar in versies voor 10,2"- TES003EU en 15,6"- TES004EU - beeldschermen en kan zelfstandig als map of binnen een grotere tas als bescherming voor uw laptop worden gebruikt.

De serie omvat verder nog een klassieke, stijlvolle schoudertas met een zachte voering uit drie lagen, die uw computer optimaal beschermt tegen eventuele stootschade tijdens het gebruik - TET029EU. Het grof geweven nylonmateriaal is niet alleen mooi, maar ook functioneel: het is vuil- en waterafstotend.

Voor wie tijdens het reizen wat meer opbergruimte nodig heeft, is de Hughes Laptop Roller - TER013EU de oplossing. Deze kleine, elegante koffer op stabiele, met rubber beklede wieltjes biedt niet alleen plaats aan een laptop, maar ook voor kleding of andere onmisbare spullen voor korte zakenreizen. Door het speciaal behandelde, vuil- en waterafstotende nylonmateriaal blijft de koffer onderweg zijn elegante look behouden, terwijl de computer tegen beschadiging wordt beschermd.