(Persbericht) Nltronics heeft samen met einstruction(Interwrite learning) een heel aantrekkelijke eindejaars aanbieding.

Het gaat hier om een classpack 32 of 40 van de CPS pulse in combinatie met de Mobi 501. De normale prijs van de Classpack 32 met mobi is € 2224,- we kunnen dit pakket nu aanbieden voor € 1424,-
Het gaat hier om een tijdelijke promotie aanbieding die loopt tot 31 december 2010.

CPS Pulse
De meest geavanceerde versie binnen de feedback/respons familie - is een krachtige en  toch eenvoudig  te gebruiken unit voor leerlingen en studenten van alle leeftijden en niveaus.

Naast  numerieke en alfanumerieke antwoorden is ook Invoer van korte antwoorden  max. 20 karakters mogelijk.

Van basisonderwijs tot en met universiteiten allen zijn gebaat bij het toepassen van het CPS PULSE systeem in hun dagelijkse praktijk. De  CPS PULSE  combineert een robuuste RF technologie in een handzaam formaat.  Met deze unit haalt u 'real time'  feedback  en registratie in uw leslokaal. Uw leerlingen en studenten kunnen al uw vragen beantwoorden, terwijl de InterwriteResponse software automatisch alle antwoorden registreert. Bepaal vervolgens zelf hoe en op wat voor manier u de gegevens wilt gebruiken. Van het kleinste klaslokaal tot een collegezaal met 2000 studenten, het  CPS PULSE  systeem is een geavanceerd, functioneel en toch betaalbaar feedback response systeem.

InterwriteMobi als extra onderwijshulp voor de docent
De InterwriteMobi 501 voor docenten is voorzien van een 'KWIK'-LCD kleurenscherm. KWIK staat voor: 'Know What I Know'. In combinatie met de CPS PULSE, ziet de docent op het LCD scherm de antwoorden en meningen van de individuele leerlingen in detail. Uiteraard is deze feedback in real-time. Met het KWIK-LCD scherm heeft de docent direct inzicht in het verloop van de les, het kennisniveau en de vorderingen van de leerlingen.

Uitgebreide product informatie kunt U vinden op http://www.nltronics.nl