(Persbericht) Beauty Instituut Belleza in Boxmeer is uniek in deze regio omdat ze verder gaan dan alleen afslanken of corrigeren, de cliënten worden ook begeleid in een gezond voedingspatroon, wat het allerbelangrijkste is bij het afslanken à©n op gewicht te blijven.

Gezond eten en daardoor (blijvend) gewicht verliezen, het klinkt makkelijker dan dat het is, want, wat is nu gezond en wat niet, welke producten kan ik dan het beste kiezen en waar moet ik op letten? Dat zijn allemaal vragen waar u niet zomaar een antwoord op heeft. Bij Beauty Instituut Belleza kunt u terecht voor dit soort vragen. U wordt begeleid in een gezond voedingspatroon, waardoor u blijvend uw gewicht kunt verliezen. Bij Beauty Instituut Belleza in Boxmeer helpen ze u verder nadat u uw streefgewicht bereikt heeft!

Beauty Instituut Belleza is de afslank- en figuurcorrectie studio van deze regio. U kunt hier niet alleen terecht voor afslanken, maar ook kunt u pijnloos uw figuur corrigeren, door middel van de unieke techniek; stabiele cavitatie, is het mogelijk om voor altijd af te rekenen met bijvoorbeeld uw buikje, love handles of zadeltassen! Ook is het mogelijk om doormiddel van geluidsgolven af te rekeningen met verslappingen en cellulite! En zelfs kunt u hier terecht voor unieke anti-age behandelingen of schoonheidsbehandelingen. Beauty Instituut Belleza, Raamstraat 2a, Boxmeer. Telefoon; 0485-576 999, www.beautyinstituutbelleza.nl