8 Februari 2010, Dà© oplossing voor je mooiste foto en het ophangen van notities, kaarten en kunstwerken van bijvoorbeeld je kinderen is een groot formaat magneetbord met je persoonlijke foto. Mijn magneetplaat is een webshop waar je jouw magneetbord kunt bestellen in de formaten 60x60 cm, 60x120cm of 120x120cm, maar ook op maat!

Om je persoonlijk magneetbord helemaal af te maken bieden we ook hele sterke of opvallende magneetjes aan. Zo vallen jouw belangrijke afspraken, bijzonder kaarten of tekeningen nog meer op. Bevestigingsmaterialen zoals montagemagneten of montage tape voor eenvoudig montage maken dat jouw magneetbord compleet is.

In de webshop kun je eenvoudig in 5 stappen een keuze maken voor je persoonlijke magneetbord. Na het uploaden van je mooiste foto en de betaling, krijg je via de mail een voorstel met het uiteindelijke resultaat. Daarbij kun je natuurlijk een wens aangeven voor speciale effecten, zoals een magneetbord in kleur, zwart/wit of sepia. Kijk gerust voor inspiratie op www.mijnmagneetplaat.nl of neem contact met ons op.

Dit persbericht is ingestuurd door: Dorien Nanlohy Van de Kolk