Rozen verwelken, scheepjes vergaan, maar mijn liefde voor jou bl……….ahhhhhhhhhhhhhh.

Eindelijk is er iets dat de mierzoete Valentijnsleur doorbreekt. Zie persbericht.

Doe de Valentine’s Love Test en kijk of jij nog steeds nr. 1 bent.

Niet langer hopen op die geheime liefde die toch te schijterig is om zich op een normale manier aan te bieden. De Valentine’s Love Test biedt namelijk de mogelijkheid om je huidige liefde, partner, vriend (in) of hoe je deze figuur dan ook noemt, te onderwerpen aan een keiharde liefdestest.

Je hebt een leuke relatie, er wordt niet al te moeilijk gedaan, je doet leuke dingen samen, de sex is niet eens zo slecht, kortom je bent vrij zeker over je relatie. Maar is dat wel terecht? Ben je wel nummer 1? Daar kan je nu lekker anoniem achter komen.

• Op www.ValentinesLoveTest.com vul je jouw mobiele nummer in en het nummer van degene die je wilt testen.

• Rond Valentijn wordt er dan een anonieme SMS verstuurd naar degene die je wilt testen met de boodschap: iemand vindt je leuk, raad wie het is.

• Jouw liefje moet dan het mobiele nummer invullen van degene waarvan hij/zij denkt dat dit bericht afkomstig is.

• Vult jouw schatje niet direct jouw nummer, dan moet hij/zij het nog een keer proberen, net zolang tot jij geraden bent

• Ben je geraden, dan krijg jij een SMS terug, waarin er wordt verteld hoeveel pogingen jouw liefje nodig had om jou te raden.

Ben je dus wel nummer 1? Of heeft je schatje jou volstrekt niet op het netvlies staan en verlangt zij heimelijk naar je beste vriend(in) of een andere lekkere hunk/babe. 

Noot voor de redactie

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met:
Idea Mobile
+31 (0)6 12766126
[email protected]