(Persbericht) Hou je van mooie dingen zoals trendy sieraden? Ben je iemand die een beetje glamour en klasse in zijn leven best wel kan waarderen? Is een middagje shoppen à©cht jouw ding? Word je blij van een gezellig en spontaan samenzijn met vrienden en familie? Maar komt het er niet altijd van door tijdgebrek?
Waarom doe je al deze dingen niet tegelijkertijd met ENERGETIX de perfecte oplossing voor je tijdgebrek.

ENERGETIX biedt een uitgebreide collectie magneet sieraden voor de hele familie! Een betaalbare collectie mooie sieraden voor mannen, vrouwen, kinderen en zelfs huisdieren. Jaarlijks wordt een nieuwe collectie geïntroduceerd volgens de allernieuwste trends. De sieraden zijn werkelijk stijlvol en zouden niet misstaan bij De Beers of Cartier. ENERGETIX levert tenslotte niet voor niets juwelen aan wereldberoemde sterren, zoals Paris Hilton, Sharon Stone, Paula Abdul, Rachel Hunter, Sir Ian McKellen en Michael Madsen.. om er maar eens een paar te noemen.

Treed nu zelf ook binnen in de wereld van ENERGETIX en boek een sieradenparty. Dit concept brengt een luxueuze shopping ervaring bij je thuis of op het bedrijf. Dà© oplossing voor hardwerkende dames (en heren), die overdag geen tijd hebben en niet even van kantoor weg kunnenà¢â‚¬¦. ENERGETIX komt naar je toe en bezorgt jou, je vrienden en collega´s een geweldige en informatieve middag of avond! En .. wij regelen alles.

ENERGETIX staat voor een unieke combinatie van stijlvolle, trendy juwelen, hoge kwaliteit à©n een effectieve heilzame werking. Alle sieraden zijn voorzien van superkleine, krachtige neodymium magneten, die wereldwijd miljoenen mensen verlichting geven bij klachten als depressiviteit, migraine, stress, menstruatiepijn, vermoeidheid, RSI, sportblessures, reuma, concentratieproblemen etc. Hoe? Je lichaam krijgt de beschikking over meer zuurstof, zodat het zelfherstellend vermogen van het lichaam door een betere doorbloeding optimaal gestimuleerd wordt. Vrijwel alle klanten ervaren minder klachten, meer kracht, balans en stabiliteit. Ook elektrosmog is een belangrijke veroorzaker van veel klachten. De ENERGETIX magneet sieraden kunnen hier vaak een natuurlijke oplossing bieden. Door al die positieve ervaringen kiezen steeds meer mensen vandaag de dag terecht en vol overtuiging voor magneet therapie, omdat het simpel en volledig natuurlijk is en na duizenden jaren toepassing in de Oosterse wereld bijzonder effectief gebleken is. Gezondheid en energie verpakt in een fraai sieraad!

Word een morgen, middag of avond gastheer/gastvrouw voor ENERGETIX en wij bezorgen jou en je vrienden een geweldige, gezellige en informatieve tijd. En mooi meegenomen je wordt voor jouw gastvrijheid beloond met een aantrekkelijk geschenk. Misschien wil je zelf de ENERGETIX magneet sieraden succesvol distribueren? Lijkt het je interessant om je eigen bedrijf te starten of extra geld te verdienen? Geen ervaring vereist. Enthousiasme is voldoende. Je bent van harte welkom in ons ENERGETIX team, krijgt training en alle ondersteuning om een goede start te maken en maakt deel uit van een positief ingestelde enthousiaste groep collega´s. Een geweldige kans om prettig en in balans te leven, terwijl je met veel plezier werkt.

ENERGETIX bezorgt je kostbare ´tijd voor jezelf‘˜ waarin je gezellig met vrienden kunt genieten van een ontspannen avond vol glamour. Lekker shoppen in jouw eigen omgeving. Tijd voor een praatje en veel ´fun‘˜,

Informatie over een ENERGETIX sieradenparty bij je thuis of op het bedrijf? Wil je meer weten over de mogelijkheden om zelf succesvol de ENERGETIX sieraden te distribueren? Neem vooral contact met ons op.

Luxofit Nederland
Contactpersoon: Frits Groenevelt
Telefoon: 010 52 22 643
Mobiel: 06 54 930 900
Email: [email protected]
Website Luxofit: www.luxofit.nl
Website ENERGETIX: www.luxofit.energetix.tv

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular