5 basisjurkjes voor de 5 verschillende lichaamsvormen die op maat gemaakt worden voor gemiddeld 90 euro per jurkje.

Het Ultieme Basisjurkje
Kleding vertelt iets over jezelf, het heeft invloed op hoe je je voelt, maar ook op hoe anderen je zien. De juiste kleding voor je figuur en passend bij jouw stijl is niet altijd makkelijk te vinden. De DressCoach en Katoenenzo presenteren dan ook met veel plezier
´Het Ultieme Basisjurkje‘˜.

Vanaf 1 december 2009 kan iedere vrouw via www.katoenenzo.nl haar ideale vorm, stof, kleur, halslijn, mouw- en roklengte kiezen, waarna de jurk op maat wordt gemaakt en opgestuurd. Een bijzondere basis.
Het ultieme zit hem in het feit dat de vijf basisjurken, in overleg met DressCoach Glancy van Elst, geïnspireerd zijn op de vijf verschillende lichaamsvormen.
Een basisjurkje dat niet alleen past bij je stijl, maar ook bij je figuur!

Van basisidee naar Basisjurk
DressCoach Glancy van Elst liep al een tijd rond met het idee om vrouwen zelf hun jurk te laten samenstellen op basis van de vijf verschillende lichaamsvormen
(t.w. de Driehoek, Rechthoek, Zandloper, Acht en Ovaal).
Elk lijf heeft immers z‘˜n eigen gebruiksaanwijzing en als je die kent, weet je welke lichaamsdelen je in de schijnwerpers mag zetten en welke je beter kunt verdoezelen. Met de juiste basisjurk zit je dus altijd goed.

De DressCoach heeft met de fotografie voor echte vrouwen met echte rondingen gekozen, geen professionele modellen, wel allemaal even prachtig.
Afgelopen augustus las Glancy een artikel over Katoenenzo van Melissa Bonvie, die een webwinkel runt waar mensen zelf hun favoriete kledingstuk kunnen ontwerpen. Glancy legde contact en vond in Melissa een even enthousiaste en gedreven partner als zijzelf. In slechts drie maanden tijd is haar concept werkelijkheid geworden.