31 maart 2010, Heb jij ook de allerliefste moeder? Hebben jullie ook een drukke planning voor de hele week? En vindt je het leuk je mooiste kunstwerk op te hangen of een lieve krabbel neer te zetten? Maar waarà¢â‚¬¦à¢â‚¬¦.
Dà© oplossing; Jouw moeder verrassen met het perfecte Moederdagcadeau. Mijn Magneetplaat heeft een moederdagaanbieding voor een magneetbord of planbord met een persoonlijke foto. Het magneetbord of planbord is beschrijfbaar zoals een whiteboard zodat ze alle afspraken, verjaardagen of speciale dagen niet meer kan vergeten. De aanbieding is een magneetbord of planbord voor een scherpe prijs met daarbij GRATIS de nieuwe Polaframes van DOIY. Met een Polaframe geef je je eigen foto een ´retro- en Polaroid look‘˜. Een Polaframe setje bestaat uit 6x een fotoframe en een magnetische whiteboardstift.

Via onze website kan je bestellen en jouw foto uploaden voor je persoonlijke magneetbord of planbord, wij maken een voorstel met foto, persoonlijke tekst of gedichtje. En je hebt het perfecte cadeau voor Moederdag!
Kijk snel voor inspiratie op www.mijnmagneetplaat.nl

Dit persbericht is ingestuurd door: Dorien Nanlohy Van de Kolk