(Persbericht) Iedereen kan een mooiere huid krijgen met 100% natuurzuivere cosmetica van Happy Nature Products

Steeds meer mensen ontdekken de voordelen van 100% natuurzuivere cosmetica.

Het idee om je huid niet langer tekort te doen met synthetische producten, vaak op basis van vaseline en paraffine, wordt steeds meer omarmd.

Zo weten we dat deze beide stoffen de huid door afsluiting steeds verder doen uitdrogen, waardoor men steeds vaker en meer moet gaan à¢â‚¬Å“smerenà¢â‚¬.

We hebben het dan nog niet eens over kwalijke geur- en kleurstoffen, conserveermiddelen e.d. , waarvan we weten dat deze belastend zijn voor de huid en voor de gezondheid in het algemeen.

Pas op voor misleiding

Niet zelden worden we misleid door producten, waarop staat vermeld, dat deze à¢â‚¬Å“natuurlijke stoffenà¢â‚¬ bevatten. Op zich is dat juist, ware het niet dat deze stoffen vaak voor niet meer dan 20% in het product aanwezig zijn. Ze bevatten dus nog steeds 80% goedkope kunstmatige grondstoffen.

De Happy Nature Products daarentegen zijn bedoeld voor mensen, die bewust met hun lichaam om willen gaan en die kiezen voor die volledige zuiverheid. Daartoe gebruikt Happy Nature Products in haar producten alleen zorgvuldig geselecteerde plantenbestanddelen, die veelal afkomstig zijn van biologische teelt.

De producten hebben een variëteit, die aansluiting heeft bij nagenoeg alle huidtypes. Desondanks hebben we de intentie om onze lijn steeds verder uit te breiden.
Als u graag op de hoogte wil blijven van nieuwe ontwikkelingen, kunt u zich inschrijven op
onze website voor natuurlijke huidverzorging

Kiezen voor Resultaat

Wie voor Happy Nature Products kiest, kiest niet alleen voor natuurlijke cosmetica, maar ook voor goed resultaat.
Bij regelmatig gebruik wordt de huid gladder, soepeler en zachter van structuur.
Fijne lijntjes in het gezicht zullen, bij regelmatig gebruik zeker vervagen en diepe groeven worden minder nadrukkelijk.
Niet zelden lees je artikelen over producten, die je er binnen 10 dagen wel 10 jaar jonger uit laten zien. Gevoelig als we zijn voor dit soort uitspraken, tuinen daar velen in. Niets is echter minder waar. Zouden we anders niet allemaal strakke gezichten moeten zien op straatà¢â‚¬¦?
Schoonheid komt ook van binnenuit

Dat schoonheid ook samenhangt met onze lifestyle en algehele gezondheid staat vast.
Doordat we te druk zijn, foute voeding consumeren en weinig bewegen, holt onze lichamelijke conditie achteruit. Het begint helaas op steeds jongere leeftijd.

Om er mooi uit te zien, zullen we dus ook aandacht moeten besteden aan deze lifestyle.
Goede tips voor een betere lifestyle kun je vinden in à¢â‚¬Å“ mijn gezondheidshopà¢â‚¬ http://www.happynatureproducts.nl/gezondheids_shop.php

Ook kun je eens kontakt opnemen met Natuurgeneeskundige praktijk de Hanze ( http://www.bioresonantie-therapie.nl )met dependances in Zwolle en Almelo. Je wordt op dit adres volledig gescreend en behandeld met diverse therapieën.

Verkrijgbaarheid

De producten zijn verkrijgbaar via de webshop http://www.happynatureproducts.nl

Fysiek zijn de producten ook verkrijgbaar via Schoonheidssalon Ania ( http://www.schoonheidssalonania.nl ) uit Almelo. Deze salon is uniek leverancier van onze producten

Datum: 4 november 2010