Thorn, dinsdag 24 maart 2009

Ondernemer Rob van Dipten is een vernieuwend initiatief gestart voor bedrijven. In plaats van de gebruikelijke personeelsuitjes als paintball en karten, kunt u vanaf nu kiezen voor het spectaculaire roofvogel uitstapje van Adellijk Vermaak.

Tijdens dit actief bedrijfsuitje maakt u kennis met de roofvogels en de geschiedenis van de valkerij. Daarnaast worden de hedendaagse technieken uitgelegd en mag u deze zelf in praktijk brengen, zoals het draaien van een loer en het maken van een valkeniersknoop. Maar daar blijft het niet bij. U mag ook met de roofvogel vliegen. De roofvogels vliegen zelfs naar de hand van de deelnemers. Dit maakt het personeelsuitje ook geschikt voor de winters of wanneer de weersomstandigheden even niet mee zitten.

Om het allemaal even nog iets adembenemender te maken, maken de jachthoornblazers en de slipjacht demonstratie de sfeer compleet. Van Dipten noemt dit à¢â‚¬à…“Hound & Hawk. Daarnaast worden er tijdens het uitstapje prachtige foto´s gemaakt door een natuurfotograaf. Deze maakt hier een fotoverslag van, waardoor u dit uitstapje nooit meer zult vergeten.

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular