Kennis van vreemde talen is een groot voordeel, zowel op professioneel als op recreatief gebied. Met behulp van nieuwe leermethodes is het proces om een taal te leren veel eenvoudiger gemaakt: je kunt het doen op je eigen tempo, waar je maar wilt, met een native speaker als docent en talloze online hulpmiddelen. Bij World Speaking is het enige wat je nodig hebt internet en/of een telefoon!

Met World Speaking leer je een taal telefonisch of via internet. Met behulp van een niveautest worden ook je doelstellingen vastgelegd en wordt je persoonlijke leerparcours samengesteld. Via internet kun je zelfstandig of met persoonlijke begeleiding opdrachten maken, die volledig aan je eigen wensen zijn aangepast en die dagelijks worden geà¼pdate.

Bij de telefonische lessen volg je lessen van een half uur, hoe vaak je maar wilt, met een native speaker. Hierbij wordt naast de grammatica en vocabulaire, ook het accent en culturele kenmerken overgedragen.

World Speaking is onderdeel van het Franse Telelangue, Europees marktleider op het gebied van taaltrainingen op afstand voor bedrijven. World Speaking biedt taalcursussen in 6 talen: Engels, Frans, Spaans, Duits, Italiaans en Nederlands.

Via de website (http://www.worldspeaking.com) kun je nu gratis je niveau testen en bovendien gebruik maken van gratis proeflessen.