Een inboedel te verdelen in verband met een scheiding? Tijdelijk kan iedereen kosteloos kennismaken met de nieuwe en effectieve manier van inboedelverdelen.

Door toename van het aantal echtscheidingen en andere relatiebeëindigingen, neemt ook het aantal problematische inboedelverdelingen toe. Met soms kostbare briefwisselingen van echtscheidingsadvocaten als gevolg. De meest harmonieuze manier om de inboedel eerlijk te verdelen is met een inboedeltaxatierapport van de Boedeltaxateur. De Boedeltaxateur biedt met het inboedeltaxatierapport een betrouwbare manier om de spullen eerlijk te verdelen. Alle te verdelen spullen worden door een taxateur stuk voor stuk in een overzichtelijk taxatierapport  beschreven, inclusief de actuele waarde.

"De actuele dagwaarde bepalen voor gewone huisraad, is voor veel mensen een lastige opgave," aldus André van der Goot (directeur van de Boedeltaxateur). "Het is wel noodzakelijk als die spullen verdeeld moeten worden, zoals bij een echtscheiding of een erfenis. Bij de financiële afwikkeling van een echtscheiding of een erfenis hoort nu eenmaal ook een inboedelverdeling,“ vervolgt hij. “Eerlijk zullen we alles delen… kan eigenlijk alleen wanneer de actuele dagwaarde van elk voorwerp bekend is”.

En wanneer de actuele dagwaarde van elk voorwerp eenmaal bekend is, bijvoorbeeld door middel van een inboedeltaxatierapport, kan de inboedel vaak zonder ruzie op een eerlijke manier worden verdeeld.

Particulieren kunnen tijdelijk kosteloos kennismaken met deze effectieve manier van inboedelverdelen. Een soort "Tussen Kunst & Kitsch" voor gewone huisraad: dit keer geen taxaties van schilderijen, antieke vazen of andere kostbaarheden, maar waardebepalingen van gewone spullen. Van het leren bankstel, de plasma televisie, en de computer tot aan de CD-collectie en het servies. Van 31 mei 2007 tot 1 september 2007 kunnen belangstellenden elke donderdagmorgen tussen 9.00 en 12.00 uur bellen naar 070 - 365 29 05. Zij kunnen tot vijf voorwerpen kosteloos telefonisch laten taxeren (meer informatie op www.boedeltaxateur.nl).

bron:boedeltaxateur.nl