Eind April lanceert Somethingblue het eerste echte duurzame kledinglabel in België- een nieuwe collectie. Somethingblue maakt geen seizoenscollecties, maar regelmatig nieuwe ´Limited Edition Collecties´ voor dames, heren en kinderen. De stuks worden gemaakt uit kwalitatieve reststoffen in het atelier te Antwerpen. Alles is verkrijgbaar via de webshop en occasionele koopdagen.

Somethingblue is een kledingmerk dat staat voor duurzame, maar trendy mode. De stuks worden met de hand vervaardigd uit kwalitatieve stoffen van overstocks. Somethingblue laat geen stoffen produceren, maar gebruikt mooie restmaterialen. Zo wordt die afvalberg weer een stukje kleiner.

De kleding wordt gemaakt met naaimachines die er vaak al een lange geschiedenis in andere ateliers hebben opzitten. Verder is men druk bezig met een plan om het atelier volledig op hernieuwbare energie te laten draaien.

Aangezien men werkt met beperkte voorraden stof, produceert Somethingblue enkel ´Limited Edition´ collecties. Bij Somethingblue dus geen massaproductie. Elk stuk is uniek en ´Made in Belgium with Love´.

De collectie is verkrijgbaar via de webshop. Op die manier kan de consument aan een voordelige prijs handgemaakte mode uit Antwerpen kopen. Regelmatig verschijnen er nieuwe limited edition items en accessoires op de webshop. Bezoekers van de website krijgen toegang tot de webwinkel, maar ook tot SB Wonderlandà¢â‚¬¦ Gefascineerd? Ga snel even kijken op de website.

Alle info op www.somethingblue.be of op het nummer +32 479 832 131
------------------
Volledige persmap opvragen?
Eveline D.Milonas - Communicatie Somethingblue
Rollebeekstraat 34 2160 Wommelgem
[email protected] TEL: +32 479 832 131