(Persbericht) Amsterdam, 21 oktober 2011, Eerste editie van het VvE Centraal Sourceboek,waarin alle software aanbieders voor VvE‘˜s vergeleken worden is vanaf vandaag verkrijgbaar.

90% van alle VvE‘˜s kan met het Sourceboek van VvE Centraal eindelijk door de bomen het bos weer zien. In totaal bestaan er in Nederland 118.000 complexen waar een VvE aan gekoppeld dient te worden. Hiervan is slechts, met grofweg 10.000 actieve VvE‘˜s, iets minder dan 10% daadwerkelijk actief.

Een belangrijke oorzaak hiervan is het verliezen van overzicht en structuur om op de korte, midden lange en lange termijn een Vereniging van Eigenaren(VvE) goed te besturen. Een bijkomend probleem is dat de Nederlandse bevolking steeds meer individualistisch wordt en minder tijd wil besteden aan bijvoorbeeld het voeren van de administratie van de vereniging of deelname in een kascommissie.

Om hierop in te spelen zijn er in Nederland een groot aantal aanbieders van software oplossingen om het beheer van een VvE te ondersteunen. Het kost veel tijd en moeite als individuele vereniging om alle aanbieders en de ondersteuning die zij bieden met elkaar te vergelijken. Om VvE‘˜s tijd te besparen en snel inzicht te geven heeft VvE Centraal alle aanbieders met elkaar vergeleken en de bevindingen overzichtelijk opgenomen in het VvE Centraal Sourceboek; Het enige onafhankelijke onderzoek naar software voor het beheren van Verenigingen van Eigenaren in Nederland.

De lezer krijgt door het Sourceboek een goed beeld van de totale markt en de aanbieders die hier actief zijn. Per onderwerp worden de aanbieders met elkaar vergeleken. Er is een overzichtelijk totaal van alle leveranciers en daarnaast een detailbeschrijving per softwareleverancier. Met het VvE Centraal Sourceboek in de hand is de lezer is in staat om snel en gemakkelijk een keuze te maken voor het pakket dat het beheer van hun vereniging vereenvoudigt.

Het VvE Centraal Sourceboek is vanaf vrijdag 21 oktober 2011 verkrijgbaar via www.webshop.vvecentraal.nl

Over VvE Centraal
VvE Centraal is een informatieve website (www.vvecentraal.nl) die zich richt op leden van een Vereniging van Eigenaren. We willen een bron van inspiratie en informatie zijn. Op de site worden vragen van leden beantwoord en de verschillende rechten en plichten van een VvE uitgediept. Primair gaat het ons om het gemakkelijk vinden en delen van informatie.

Meer informatie kunt u vinden op onze website www.vvecentraal.nl of u kunt contact opnemen Wilfred Boerrigter via [email protected]

Twitter
www.twitter.com/VvECentraal
www.twitter.com/VvESourceboek

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular