Vanaf half juni tot half september zetten de tien Superplatz-campings uit Nederland hun mooie accommodaties in voor Stichting Heartbeat. Stichting Heartbeat biedt vakanties aan gezinnen met jonge kinderen met een hartafwijking. De Superplatz-campings behoren tot de absolute top van kampeerbedrijven in Europa. Inmiddels zijn de eerste gezinnen terug van hun welverdiende vakantie op een van de Superplatz-campings. De reacties zijn louter positief.
Zo stuurden Iza, Donna, oma Josà© en Martine, een van de gezinnen die op vakantie mocht, een bedankmailtje naar Stichting Heartbeat met de tekst: à¢â‚¬Å“Het was een sprookje. We hebben de camping met lood in onze schoenen verlaten. Het was er zo leuk. We zijn echt als vorstinnen behandeld. We hebben fijn weer gehad, ach ja, alles was toppy. Ook de caravan was super.à¢â‚¬ Ook de familie Kauls is zeer enthousiast over hun gratis vakantie. à¢â‚¬Å“We kregen zelfs een sleutel van ons privà© sanitair en die caravan was prachtig groot. Wauw. We hebben een TOP week gehad.à¢â‚¬
Superplatz-campings
De Duitse ADAC, à©à©n van de meest toonaangevende toeristenorganisaties van Europa, heeft begin 2008 tien Nederlandse campings onderscheiden met de titel Superplatz. Deze bedrijven, allen lid van brancheorganisatie RECRON of Koninklijk Horeca Nederland, mogen een jaar lang dit predicaat voeren. Een prestatie van formaat, vergelijkbaar met de Michelin-sterren in de horeca.
De Nederlandse bedrijven met de titel Superplatz zijn:
à¢â‚¬¢ Camping Tempelhof (Callantsoog)
à¢â‚¬¢ Kampeercentrum De Beerze Bulten (Ommen)
à¢â‚¬¢ Camping De Paal (Bergeijk)
à¢â‚¬¢ Camping De Kuilart (Koudum)
à¢â‚¬¢ Comfortcamping Scheldeoord (Baarland)
à¢â‚¬¢ Recreatiecentrum Ter Spegelt (Eersel)
à¢â‚¬¢ Recreatiecentrum De Wildhoeve (Emst)
à¢â‚¬¢ Camping Roompot Beach Resort (Kamperland)
à¢â‚¬¢ Camping De Kleine Wolf (Ommen)
à¢â‚¬¢ Recreatiepark Breebronne (Maasbree)
Nederland scoort in Europa zà©à©r hoog met het aantal Superplatz-campings. Met maar liefst tien bedrijven behoren de Nederlandse campings gezamenlijk met de grote kampeerlanden Duitsland en Italië tot de top-3 van Superplatz landen.
Meer informatie: www.topcampings.net

Stichting Heartbeat
De wereld staat op z´n kop wanneer je hoort dat je kind hartproblemen heeft. Jaarlijks overkomt het zo'n 1.400 gezinnen en moeten er levensreddende operaties uitgevoerd worden. Stichting Heartbeat geeft gezinnen die dit door moeten maken, weer wat levensvreugde door een vakantie of een leuk dagje uit te organiseren.
Daarnaast zet Stichting Heartbeat zich in om meer defibrillatoren in het straatbeeld te krijgen.
Meer informatie: www.stichtingheartbeat.nl
Van Eijk Caravans
Van Eijk Caravans was in 2006 en 2007 een finalist in de verkiezing van Caravanbedrijf van het Jaar. Ook dit jaar mag het bedrijf in de finale strijden om de felbegeerde titel.
Het voltallige ´van Eijk Caravans-team´ is trots dat zij wederom tot de vijf finalisten behoren. à¢â‚¬Å“Wij zien het feit dat we ons mochten rekenen tot de beste vijf bedrijven (van de 250 deelnemers) van Nederland al als een soort van overwinningà¢â‚¬, aldus hun woordvoerder.
Van Eijk Caravans is een à¨cht familiebedrijf, dat al sinds 1974 hà¨t vertrouwde adres is van talloze tevreden caravanners. Zij weten de gemoedelijke sfeer waarin zaken worden gedaan te waarderen. Recreanten voelen zich zeker thuis in de sfeervolle showroom, waar nagenoeg elke indeling van Fendt en Kabe staat opgesteld. Uiteraard is Van Eijk ook het adres voor een betrouwbare gebruikte caravan. In hun occasionhal staan talloze fraaie gebruikte caravans opgesteld. Jonge Fendt caravans kennen bovendien de Fendt 5-sterren certificering, voor nog meer zekerheid.
Meer informatie: www.vaneijkcaravans.nl

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular