Arnhem 9 november 2011

Per 03-11-2011 heeft icttrainingen.nl zich aangesloten bij ICTWaarborg, de brancheorganisatie voor computer(web)winkels, computerhulp en automatiseerders. Voor de klanten van icttrainingen.nl betekent dit dat zij onder meer op extra service kunnen rekenen en ook extra zekerheden krijgen.

Eerste aangesloten IT opleider
Icttrainingen.nl is de eerste IT opleider die zich aansluit bij ICTWaarborg. Directeur Patrick Kieviet: "Als innovatieve online IT opleider staan wij iets verder van de klant af. Het internet zit immers "tussen" ons en onze klant. Daarom is het voor ons extra belangrijk om onze bestaande en nieuwe klanten van extra zekerheden te voorzien. ICTWaarborg helpt ons daarbij."

Extra zekerheden voor klanten
Door de aansluiting van icttrainingen.nl bij ICTWaarborg krijgen onze klanten extra zekerheden. De klanten van icttrainingen.nl krijgen bijvoorbeeld de mogelijkheid een beroep te doen op de Geschillencommissie ICTWaarborg. Ook neemt de brancheorganisatie belangrijke verantwoordelijkheden ten aanzien van garantie en dergelijke over als een aangesloten partner noodgedwongen de deuren zou moeten sluiten. ICTWaarborg is de eerste brancheorganisatie die deze zekerheden biedt.

--------------------- Einde persbericht ---------------------

Over icttrainingen.nl
Op www.icttrainingen.nl kunnen IT professionals en professionele gebruikers van IT applicaties terecht voor een breed aanbod aan hoogwaardige online trainingen. Icttrainingen.nl combineert deze online trainingen met een kenniscommunity voor en door IT professionals. Via dit unieke online leerconcept kunnen (IT) professionals continue op een flexibele en kosteneffectieve wijzen werken aan hun persoonlijke ontwikkeling. Er worden oa trainingen aangeboden voor Microsoft, Cisco, Oracle, Microsoft Office, Linux, IT Security en nog veel meer.

Noot voor de redactie (niet voor publicatie)
Aanvullend beeldmateriaal bij dit persbericht vindt u hier: http://www.icttrainingen.nl/Eerste-IT-opleider-aangesloten-bij-ICTWaarborg.html

Meer informatie nav dit persbericht

Patrick Kieviet

T: 026-8402941
E: [email protected]
W: www.icttrainingen.nl

Website: http://www.icttrainingen.nl

Bron: EMEA Persberichten

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular