Met reeds 700.000 motor op de Nederlandse wegen, waarvan een groot deel in de Randstad, is de populariteit van het motorrijden groeiende. Maar lang niet alle motorrijders rijden het gehele jaar door. Hierom heeft Inbox Storage dit jaar een winterstalling gestart.

Vanaf nu kunnen motorrijders voor nog geen vijfentwintig euro per maand terecht bij Inbox Storage te Waddinxveen voor schone, droge en maximaal beveiligde stalling van hun tweewieler. Wanneer wenselijk kan er, vanwege een unieke samenwerking met diverse motorbedrijven, gratis een vrijblijvend advies over onderhoud of werkzaamheden gegeven worden. Meer informatie is te vinden op www.inboxstorage.nl, of via 0182-612311.

Inbox Storage biedt maximaal beveiligde, toegankelijke, tijdelijke en voordelige opslag oplossingen voor particulieren en zakelijke klanten in het groene hart van Nederland. Klanten van Inbox Storage hebben 365 dagen per jaar toegang tot hun maximaal beveiligde self storage ruimte, waarvan alleen de klant de sleutel heeft. Inbox Storage kan altijd een maatoplossing bieden voor de (tijdelijke) opslag van onder meer inboedel opslag, bedrijfsvoorraad, hobbymaterialen, archief opslag, verzamelingen, en nu dus ook motoren.

Bij Inbox Storage kunt u tevens terecht voor aanvullende diensten die de opslag van inboedel, archief of hobbyartikelen verder kunnen vereenvoudigen en kunnen klanten profiteren van aantrekkelijke aanbiedingen bij een groeiend aantal zakelijke partners. Informeer op onze vestiging in Waddinxveen naar de beschikbaarheid van verpakkingsmaterialen, opslagruimte op locatie, vervoersoplossingen, verhuisservice en de goederenontvangst.

Website: http://www.inboxstorage.nl

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular