Maastricht Tijdens de European Fine Food Fair 2011 wordt bekend gemaakt wie de prijswinnaar is van de EFFF innovatie award Maastrichter Star 2011.
De Eetbare Wand is een uniek systeem voor Nederland voor de particuliere markt om op een eenvoudige manier zelf aan de slag te gaan met verticaal tuinieren. Voor iedereen die niet de ruimte heeft om in de grond te woelen, mensen op een appartement of gewoon in de tuin tegen de muur of schutting. Dat de Eetbare Wand een interessant concept is voor restaurants, kookstudio's en andere culinaire evenementen blijkt uit de waardering op de EFFF 2011.
Het concept komt van de uit Vlijmen afkomstige innovator van tuinconcepten Leon van Rijswijk, die samen met het Limburgse Puur-Aroma een verticale kruidenwand voor de Horeca heeft gerealiseerd.

Naast De Eetbare Wand zijn ook genomineerd Livar Jamà³n Limburgse ham, Broodje Aap, een briljant concept van Carl Siegert rond een broodje dat de vorm van een apekop heeft. Grote serie schelpdieren van Le Pàªcheur. Obulato, eetbare doorzichtige folie van aardappelzetmeel. De Truffel, friandise presentatie concepten. De Eetbare Wand is vertaald in een Kruidenwand van plantenkwekerij Radder uit Margraten.

De uitreiking van de prijs, een massief gouden speld en de enorme zilveren wisselbeker, vindt plaats in de Saisonnier-keuken op het EFFF in Maastricht.

-------------------------------------------------------------
note voor de redactie:
Dit is een origineel persbericht

Website: http://www.leonvanrijswijk.nl/Eetbare_Wand.htm

Bron: EMEA Persberichten

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular