(Persbericht) Maastricht - Tijdens de European Fine Food Fair 2011 wordt op 2 februari bekend gemaakt in de Saisonnier-keuken wie de prijswinnar is van de EFFF innovatie award Maastrichter Star 2011.
De Eetbare Wand is een uniek systeem voor Nederland voor de particuliere markt om op een eenvoudige manier zelf aan de slag te gaan met verticaal tuinieren. Voor iedereen die niet de ruimte heeft om in de grond te woelen, mensen op een appartement of gewoon in de tuin tegen de muur of schutting.
Het concept komt van de uit Vlijmen afkomstige innovator van tuinconcepten Leon van Rijswijk.
Naast De Eetbare Wand zijn ook genomineerd Livar Jamà³n Limburgse ham, Broodje Aap, een briljant concept van Carl Siegert rond een broodje dat de vorm van een apekop heeft. Grote serie schelpdieren van Le Pàªcheur. Obulato, eetbare doorzichtige folie van aardappelzetmeel. De Truffel, friandise presentatie concepten. De Eetbare Wand is vertaald in een Kruidenwand van plantenkwekerij Radder uit Margraten.

De uitreiking van de prijs, een massief gouden speld en de enorme zilveren wisselbeker, vindt plaats in de Saisonnier-keuken op het EFFF.