20 mei 2009

TILBURG - De kantoorgebruiker wil efficiënt huren en niet meer vastzitten aan jarenlange contracten. Bedrijven zoeken naar de beste oplossing met betrekking tot kantoor huur. Taminiau biedt ondernemers flexibele werkplekken en contracten aan.

à¢â‚¬à…“ We spelen al jaren op deze wensen van de ondernemer in, maar zeker nu is het belangrijk om dit weer eens onder de aandacht te brengen. Wij bieden full service kantoren aan vanaf à©à©n werkplek en per maand te huur. Dit geldt voor al onze business centers in Nederland en België, aldus de directie van Taminiau. à¢â‚¬à…“ Huurders kunnen bij ons flexibel huren en zitten niet vast aan jarenlange contracten en opzegtermijnen.

Een full service kantoor bij Taminiau houdt in: ´een volledig ingericht kantoor voorzien van goede ICT-faciliteiten´. De mate van comfort en uitstraling van het kantoor kan bepaald worden door de huurder zelf. Naast een kantoor heeft de huurder de beschikking over faciliteiten zoals een professioneel receptieteam, diverse kantoorapparatuur, een ontvangstruimte voor gasten, pantry´s, coffee corners, vergaderzalen en flex werkplekken. Kortom alle faciliteiten die nodig zijn om te ondernemen. Een ander voordeel van het huren in een business center is het gemak van netwerken met de collega ondernemers in het center.

Taminiau wijst nogmaals op het belang van de flexibiliteit in de contracten, waardoor de huurder op elk moment kan kiezen voor een kleiner, groter of extra kantoor. Bij uitbreiding kan tevens gekozen worden voor een kantoor in een ander business center van Taminiau in Nederland en België.