(Persbericht) Je bent een echte klus-professional. Je staat voor je vak en gaat onder alle omstandigheden voor kwaliteit. Plezier in je werk vind je minstens zo belangrijk als een goed inkomen. Je wilt bovendien niet je hele leven voor een baas werken maar zà©lf iets opbouwen en je werk naar eigen inzicht indelen. Zelf je inkomen bepalen en niet alleen genoegen moeten nemen met je jaarlijkse CAO verhoging. Een eigen klusbedrijf waarin je al je vakmanschap en ambitie kwijt kunt. Met de zekerheid dat je inzet voor de volle 100% wordt beloond.

Maar ook indien je al een zelfstandig ZZP/klusbedrijf hebt maar je afvraagt of samen met een organisatie niet meer klussen en rendement oplevert. Alleen voor het gemak zou je al aansluiten, want het scheelt je snel veel onbetaalde uren en administratie per week. Bovendien sta je er niet alleen voor en levert het je ook nog grote inkoopvoordelen op.

Bij De Vakman houden ze niet van allemaal verplichtingen. Heb je al een eigen bus, verzekeringen, leverancier of boekhouder? Die kan je gewoon behouden. We zullen samen bekijken of het nog voordeliger en beter kan. Belangrijkste is dat je een goed bedrijfsresultaat behaalt. Het enige wat echt zwaar weegt is de huisstijl, dat levert ons allen veel bekendheid en klussen op. Dus zou je wel gek zijn om hier niet van te profiteren!.

Herken je jezelf? Sluit je dan nu aan bij De Vakman, een landelijk netwerk met bijna 70 zelfstandige klus-professionals dat wordt ondersteund een door kwalitatieve en actieve centrale service-organisatie. Op deze manier verzeker je jezelf van een vliegende start. Want als De Vakman krijg je à¡lle ondersteuning om met succes je eigen bedrijf te starten.

Succes is dan bijna verzekerd, immers de ervaring leert dat van de startende bedrijven zonder (franchise) ondersteuning maar 40% slaagt en mà©t 90%!.

Natuurlijk, je bent en blijft uiteindelijk zà©lf verantwoordelijk voor het resultaat van je bedrijf. Maar als De Vakman sta je er niet alleen voor. Je profiteert van de vele inkoopkortingen en je kunt altijd terugvallen op je bedrijfsadviseur. Hij neemt je zoveel mogelijk rompslomp uit handen en voorziet je van de juiste adviezen. Zodat jij tenminste kunt concurreren en je concentreren op dà¡t waar je goed in bent : het zelfstandig uitvoeren van klussen.

Samen stellen we alles in het werk om van jouw bedrijf een succes te maken.

Welke beweegredenen je ook hebt, De Vakman Formule Partner BV heeft met haar opvallende en kwalitatieve merknaam, zelfstandige ondernemers veel te bieden.