(Persbericht) Eindejaarsgeschenken!

Bedanken met eindejaarsgeschenken

Na een jaar hard gewerkt te hebben met uw medewerkers en relaties, is het aan het eind van het jaar tijd om uw waardering uit te spreken over deze samenwerking. Wat is er dan beter dan het geven van eindejaarsgeschenken. Voor de eindejaarsgeschenken die uw waardering symboliseren bent u bij de Kerstpakketspecialist aan het goede adres.

Assortiment eindejaarsgeschenken

Om u te kunnen voorzien van de eindejaarsgeschenken die het beste bij uw bedrijf en uitstraling passen, biedt de Kerstpakketspecialist u een zeer ruim en uitgebreid assortiment eindejaarsgeschenken voor ieders budget. Zo vindt u bij de Kerstpakketspecialist al een eindejaarsgeschenk voor €9,95 per stuk.

De mogelijkheden van eindejaarsgeschenken

Als totaalleverancier met jarenlange ervaring en een zeer ruim assortiment zoekt de Kerstpakketspecialist samen met u naar een passend kerstpakket of eindejaarsgeschenk. Bij de Kerstpakketspecialist kunt u zelf eindejaarsgeschenken op maat samenstellen en bestellen, geheel naar uw wensen en verwachtingen. de Kerstpakketspecialist biedt u ook de mogelijkheid om uw medewerkers zelf hun eindejaarsgeschenk te laten bestellen via internet. Dat kan met Xkado. Wanneer iedereen zelf zijn cadeautje uit kan kiezen is iedereen tevreden!

De Kerstpakketspecialist denkt met u mee!

de Kerstpakketspecialist denkt graag met u mee over de mogelijkheden van geschikte eindejaarsgeschenken. Heeft u bijvoorbeeld verschillende leuke eindejaarsgeschenken gezien in de catalogus en wilt u deze combineren, dan helpen wij u daar graag verder mee!

De rol van de Kerstpakketspecialist

Wanneer u op zoek bent naar eindejaarsgeschenken bent u bij de Kerstpakketspecialist aan het juiste adres. Onze mogelijkheden zijn eindeloos. Wij bieden u een ruim assortiment, verschillende bedrukkingsmogelijkheden en onze specialisten geven u graag een passend advies.

Wilt u liever een persoonlijk advies? Graag nodigen we u dan uit om een bezoek te brengen aan onze showroom, zodat à©à©n van onze specialisten samen met u kan kijken naar uw ideeën om zo tot een passende oplossing te komen.

Neem hier contact op voor meer informatie omtrent de mogelijkheden!

http://www.dekerstpakketspecialist.nl 0416-671777