Eindelijk een generieke kadobon voor alle Nederlandse webshops:
de Webshop Giftcard
Aangesloten webshops genereren hierdoor eenvoudig meer bezoekers en meer omzet

Sprang-Capelle, 16 juli 2010 Al jaren kent men in Nederland diverse generieke kadobonnen die inwisselbaar zijn in winkels, zoals de Iris--Cheque (VVV-bon). Vanaf oktober 2010 is er eindelijk à³à³k een generieke kadobon die online te besteden is: de Webshop Giftcard. Voor webshops een ideale mogelijkheid om meer bezoekers en extra omzet te genereren. Acceptatie van de Webshop Giftcard is zeer gemakkelijk via de gerealiseerde koppelingen van diverse Payment Service Providers zoals o.a. Buckaroo en Ogone.

De Webshop Giftcard is de eerste internetkadobon die zowel in de winkel als op internet verkrijgbaar is. De consument koopt bij de bekende boekhandel of supermarkt de plastic giftcard in een mooie kadoverpakking en laat deze via het kassasysteem opwaarderen met de gewenste waarde. Men kan de giftcard ook bestellen via www.webshopgiftcard.nl. Het bedrag op de giftcard is besteedbaar bij elke webshop die de Webshop Giftcard accepteert. Hiermee genereert de webshop nieuwe kopers en extra bestedingen. De webshops die vanaf de lancering in oktober participeren, profiteren van deelname aan de spraakmakende landelijke communicatie & PR campagne.

De DNP Groep is initiatiefnemer van de Webshop Giftcard en gespecialiseerd in het bedenken en uitvoeren van klantenwerving- en loyaliteitsprogramma‘˜s. DNP heeft sinds 2002 diverse concepten gelanceerd voor uiteenlopende branches waarmee zij voor deelnemers veel traffic en omzet genereert. Technisch partner bij de lancering van de Webshop Giftcard is Intersolve, een belangrijke speler in de markt op het gebied van loyaliteits-, evoucher- en cadeaukaart transactiesystemen.

Webshops die willen instappen, kunnen voor meer informatie over de Webshop Giftcard bellen naar: 0416-750220.
(Niet voor publicatie)
Meer informatie over dit bericht:
HarverPro Interactieve Communicatie & PR
Harriet Verhoeven
Tel: 0348-560731
[email protected]