Eindelijk LOLLIPOPS winkel in Nederland
à¢â‚¬à…“Must Have modeaccessoires voor meisjes van alle leeftijden

Den Haag, 15 april 2009 Elk jaar naar Parijs om daar de nieuwste tas van LOLLIPOPS te kopen is nu niet meer nodig. Eindelijk is er in Nederland een branded LOLLIPOPS winkel gevestigd aan de Denneweg 51 in Den Haag.

In 1998 verscheen het LOLLIPOPS merk van ontwerpster Marjorie Mathieu voor het eerst op de Pret-àƒÆ’ -Porter tentoonstelling in Parijs en vervolgens ging het snel met het modeaccessoire merk. LOLLIPOPS opende een eerste zaak in Parijs en daarna volgden meer dan 90 winkels in Frankrijk, Griekenland, Groot-Brittannië, Italië, Portugal, Spanje, Zwitserland, het Midden Oosten en Azië.

LOLLIPOPS legt de focus op tassen, schoenen en sieraden die bijdragen aan het mooier maken van haar doelgroep: 20- tot 40-jarige vrouwen. Maar ook vrouwen die buiten die leeftijdscategorie vallen en zich nog steeds het jonge meisje van binnen voelen, vallen als een blok voor de tassen met knoopjes, kraaltjes, strikjes, bloemen en prints. Met 4 collecties per jaar en 800 unieke ontwerpen voorziet het merk ´fashionistas´ in hun behoefte unieke modeaccessoires te dragen. LOLLIPOPS is zelfs een samenwerkingsverband met Microsoft aangegaan zodat ook de moderne zakenvrouw en studente haar laptop in een fancy tas kan dragen.

In 10 jaar heeft LOLLIPOPS zich gepositioneerd als Must Have label. De basisgedachte was om een merk te creëren voor het publiek dat trendy en toegankelijk was. Al snel vonden de originele en individuele creaties gretig aftrek bij vrouwen van alle leeftijden. Naast de leren items en sieraden zijn in de winkel ook andere eyecatchers te vinden: riemen, hoeden, I-podhoesjes, telefoonhoesjes en sleutelhangers. De stijl is vrolijk, glamoureus en kleurrijk. Met het babyroze boetiekconcept, de extravagante collectie en een mix van ongebruikelijke materialen kan niemand LOLLIPOPS meer negeren.

LOLLIPOPS
Denneweg 51
2514 CD DEN HAAG
070-3605014
www.lollipops.fr

Niet voor publicatie)
Voor meer informatie over dit bericht:
HarverPro Interactieve Communicatie & PR
Harriet Verhoeven
[email protected]
0348-560731