(Persbericht) Inbox Storage is nieuw geopend in Gouda. De self storage vestiging is veilig, toegankelijk en uitstekend bereikbaar met haar ligging aan de afrit Gouda Centrum A12. Met de realisatie van deze nieuwe locatie prepareert Inbox Storage zich voor de geplande groei van de gemeente Gouda, Zuidplas en Bodegraven Reeuwijk.

Particulieren en bedrijven kunnen bij Inbox Storage Gouda terecht voor de tijdelijke bewegingsruimte die zij tijdelijk of structureel nodig hebben. De opslagruimtes zijn van verschillende formaten, 24 uur per dag bereikbaar en uitsluitend voor de huurder toegankelijk. Daarbij is het gehele pand beveiligd met camera-, inbraak en brandbeveiliging en zijn in Gouda zelfs de opslagruimtes met een individueel unitalarm uitgerust. Hierdoor liggen de goederen maximaal beveiligd opgeslagen terwijl de toegankelijkheid gewaarborgd blijft.

à¢â‚¬Å“Op dit moment ervaart 70% van de Nederlanders een tekort aan ruimte. Vaak staan spullen in de weg en weet men niet wat ermee moet gebeuren. Omdat weggooien niet altijd een mogelijkheid is blijven de spullen in huis slingeren. Door deze goederen tijdelijk in een persoonlijke opslagruimte bij Inbox Storage Gouda op te slaan heeft men thuis weer de ruimte terwijl maximale toegang tot de goederen behouden blijftà¢â‚¬ aldus Rik Snelleman van Inbox Storage.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Inbox Storage Gouda op 0182-612311 of kijken op www.inboxstorage.nl.