(Persbericht) Tassen benadrukken de persoonlijke stijl. Daarom nemen weinig vrouwen genoegen met een onelegante tas, ook als deze plaats en bescherming moet bieden aan een laptop. Targus introduceert nu in de exclusieve 'Hughes' serie een laptoptas speciaal voor vrouwen. Deze ziet eruit als een stijlvolle damestas, maar biedt tegelijk alle benodigde bescherming voor het meenemen van de laptop.

Voor de meeste vrouwen is een tas veel meer dan een voorwerp om benodigdheden in te vervoeren. Deze moet namelijk ook persoonlijkheid en stijl uitstralen. Met de nieuwe Targus damestas hoeft het dagelijks vervoer van de laptop niet langer te gebeuren in een gewone tas, waarbij de laptop kan worden beschadigd.

Stijlvolle materialen en een praktische indeling
De Targus Hughes laptoptas voor vrouwen is gemaakt van glanzend, grof geweven nylon met riemen en details in prachtig, geolied leder. Door de slanke en stijlvolle vormgeving is deze tas bij uitstek geschikt voor modebewuste studenten en zakenvrouwen en is hij zowel praktisch als elegant. Dit model is meer een prachtige damestas dan een traditionele laptoptas en biedt uiteraard een aparte ruimte voor de laptop, bekleed met schuim om de laptop tegen slagen en stoten te beschermen. De tas kan helemaal worden gesloten met een ritssluiting en is spatwaterafstotend. Het praktische zijvak op de tas is opgedeeld in kleinere vakken waarin persoonlijke zaken als een portemonnee, sleutels en visitekaartjes overzichtelijk kunnen worden opgeborgen.

De nieuwe Targus Hughes Ladies Laptop Tote (# TET033EU) is verkrijgbaar in de kleur zwart, biedt plaats aan laptops tot en met 15,4à¢â‚¬ en kost €99 incl. BTW.

Over Targus
Targus kwam in 1983 als eerste met een computertas op de markt. Nu, ruim 25 jaar later, is het bedrijf wereldleider op het gebied van computertassen en mobiele accessoires. Het bedrijf legde vanaf het begin veel nadruk op mobiliteit en gebruiksvriendelijkheid. De tassen en accessoires mogen niet veel wegen en moeten eenvoudig te gebruiken zijn. Het geringe gewicht en de praktische details zijn daarmee kenmerkend voor de producten van Targus. Het ontwerp is innovatief en kwaliteit is hoog. Daarom geldt voor alle Targus-tassen een levenslange garantie.