Detacheringbureau Sargas gaat verder onder nieuwe naam

Purmerend, 6 januari 2008 - Maandag® is met ingang van 7 januari 2008 de nieuwe naam van detacheringbureau Sargas. Met een landelijke campagne introduceert Maandag® een sterk merk om op termijn marktleider te worden. Maandag® telt nu 1600 medewerkers en tien vestigingen en haalde over 2007 een omzet van 62 miljoen euro.

Na tien jaar van autonome groei met een jaarlijkse omzetstijging van gemiddeld 40 procent willen de interim-professionals zich nu aan het grote publiek presenteren. “Dat gebeurt met een duidelijk profiel dat meteen al blijkt uit de keuze voor de nieuwe naam”, zegt woordvoerder Yvo Janssen. “‘Maandag® staat heel nadrukkelijk voor werk. Voor ambitie en optimisme. De essentie is dat je zin hebt om naar je werk te gaan. Eigenlijk al op zondagavond. Wie niet van zijn werk houdt, heeft volgens ons de verkeerde baan. Tegelijkertijd verwijst Maandag® naar een nieuw en fris begin. En dan hebben we het niet alleen over de eerste dag van de week. Want voor ons is het eigenlijk elke dag maandag.”

De interim-professionals van Maandag® zijn overwegend hoger opgeleid, tussen de 24 en 35 jaar oud en kunnen op verschillende posities uit de voeten. Volgens Janssen onderscheidt Maandag® zich door de zelfstandige werkwijze van haar werknemers: “Ze opereren vanuit een sterk verantwoordelijkheidsgevoel en zijn van nature geneigd zich verder te ontwikkelen. Wij proberen daarop in te spelen door middel van individuele begeleiding en tal van opleidingsmogelijkheden.”

 

-----------------

Noot voor de redactie: bijgesloten een foto op hoge resolutie van de installatie van de nieuwe belettering van het hoofdkantoor van Maandag® te Purmerend.

 

Over Maandag

Maandag® komt voort uit Sargas, een conglomeraat van detacheringbedrijven die hun oorsprong vinden in het in 1989 opgerichte bureau Robberts. De interim-professionals van Maandag® zijn vooral actief in de juridische en financiële sector, ruimtelijke ordening, sociale zekerheid, volkshuisvesting, civiele techniek en schuldhulpverlening. De belangrijkste opdrachtgevers zijn afkomstig uit de overheidssector en het bedrijfsleven. Maandag® streeft naar zestien vestigingen in 2008 en een jaaromzet van 100 miljoen euro in 2010.

 

Maandag® heeft vestigingen in Maastricht, Arnhem, Tilburg, Rotterdam, Den Haag, Purmerend, Alkmaar, Amersfoort, Assen en Leeuwarden. In 2008 komen daar kantoren bij in Leiden, Middelburg, Eindhoven, Hengelo, Amsterdam en Zwolle, terwijl het Amersfoortse kantoor naar Utrecht verhuist. Voor meer informatie: www.maandag.nl

 

Meer informatie:

Maandag®

Yvo Janssen

Tel.: 0299 405 305

Mobiel: 06 42 50 89 31

E-mail: [email protected]

 

Marcommit

Leonie Bosman-Schouwenaar

Tel.: 035 582 27 30

Mobiel: 06 22 49 70 16

E-mail: [email protected]