(Persbericht) Elshof Fashion -met hun eigen merk British Indigo- à©à©n van de bekendste brandowners in herenconfectie, heeft de overstap gemaakt naar fashion ERP leverancier it suits IT.

Arthur van Dijk, Managing Partner van it suits IT: à¢â‚¬Å“Gezien de huidige ontwikkelingen in de markt en de positieve ervaringen van Elshof Fashion met it suits IT hebben zij besloten over te stappen. Hierdoor zijn zij verzekerd van gedegen ondersteuning van hun huidige ERP systeem en zullen zij uiteindelijk overgaan op itSuitsFashion, wat hen een grote stap vooruit gaat brengen in gebruiksgemak, efficiëntie en productiviteit.à¢â‚¬

à¢â‚¬Å“Met Elshof Fashion, Verweij Fashion, Circle of Gentlemen en Van Gils Fashion in onze klantportfolio, kunnen we met recht zeggen dat it suits IT een steeds grotere rol gaat spelen als ERP leverancier bij toonaangevende bedrijven in de herenconfectie.à¢â‚¬

Over Elshof Fashion
Elshof Fashion uit Laren is brandowner van o.a. British Indigo. Elshof is van oorsprong leverancier van herenoverhemden, maar heeft zijn collectie in de loop der jaren succesvol uitgebreid met o.a. broeken, colberts en pakken.

Over itSuitsFashion
itSuitsFashion is de meest gebruiksvriendelijke business management oplossing voor fashionbedrijven. Het geeft mensen in fashionbedrijven de tools en het inzicht wat ze nodig hebben om hun werk goed en snel te kunnen doen. itSuitsFashion is ontwikkeld met input van meer dan 80 manjaren aan expertise en ervaring in Fashion IT. Met deze inbreng kon een volledige kwaliteitsoplossing met een zeer efficiënt ontwikkelingsproces bewerkstelligd worden. Hierdoor is de functionaliteit rijk, de kwaliteit hoog en de investeringskosten laag. itSuitsFashion is Certified for Microsoft Dynamics. Een oplossing verdient dit kwaliteitskeurmerk van Microsoft alleen als het succesvol door strenge software testen komt en het aanbevolen wordt door klanten.

Over it suits IT
it suits IT is specialist in business management oplossingen voor fashionbedrijven. it suits IT heeft uitzonderlijke expertise in de fashionbranche en in het ontwikkelen en implementeren van gespecialiseerde software hiervoor. it suits IT onderscheidt zich door het leveren van een solide software oplossing in combinatie met een hoog service- en expertiselevel. it suits IT is Microsoft Gold Certified Partner.