De ‘Gouden Facturen 2008’ zijn daarmee een blijk van waardering door het –Nederlandse- publiek voor de inspanningen en resultaten op het vlak elektronisch facturen en geautomatiseerde factuurverwerking.


Arnhem- 10 mei 2008. Het is tijd dat de vaandeldragers op het gebied van elektronisch factureren en geautomatiseerde factuurverwerking beloond worden voor hun inspanningen en ervaringen. Voor dat doel heeft Factuurwijzer.nl de ‘Gouden Facturen 2008’ ingesteld.

De ‘Gouden Facturen 2008’ zijn een blijk van waardering door het –Nederlandse- publiek voor de inspanningen en resultaten op het vlak elektronisch facturen en geautomatiseerde factuurverwerking. De bezoekers van het Factuurcongres 2008 bepalen welke dienstverleners de Gouden Facturen mee naar huis mogen nemen.

En de genomineerden zijn:

Hieronder staan alle genomineerden voor de Gouden Facturen 2008. Zij hebben zich door de combinatie van het aantal uitgebrachte stemmen (weging 65%), de aanwezigheid van een praktijkvoorbeeld (weging 25%) en aanvullende informatie (15%) geplaatst voor de volgende ronde.

De volgende ronde vindt plaats op 21 mei 2008. De bezoekers van het Factuurcongres 2008 bepalen tussen 14:00 en 18:00 uur wie de Gouden Facturen 2008 in de wacht slepen. Direct daarna worden de Gouden Facturen uitgereikt.

De genomineerden in de categorie ' elektronisch factureren' zijn (in willekeurige volgorde):

- TNT Post - Factuurservices
-
D Soft met de praktijkcase 'Zevij'
-
Certipost met de praktijkcase 'Q8'

De genomineerden in de categorie ' geautomatiseerde factuurverwerking' zijn
(in willekeurige volgorde):

-
Certipost met de praktijkcase 'Sanoma'
-
Register.nl
-
TNT Post - ScanPost

Over het Factuurcongres

20/20 VISION hecht grote waarde aan de Gouden Facturen

20/20 VISION heeft er bewust voor gekozen niet deel te nemen aan de competitie om de Gouden Facturen. 20/20 VISION is al 10 jaar leverancier en ontwikkelaar van procurement software. En de eerste stap in procurement software is digitale verwerking van facturen. Voor integrale ondersteuning van het purchase to pay process biedt 20/20 VISION echter nog veel meer functionaliteit. Dit in acht nemende, zou een hoge classificering in de competitie van de Gouden Facturen een belangenverstrengeling kunnen impliceren. In het kader van ethisch en maatschappelijk verantwoord ondernemen heeft 20/20 VISION ervoor gekozen dit jaar niet deel te nemen aan de Gouden Facturen competitie.

Over Factuurwijzer

Factuurwijzer is daarnaast oprichter en voorzitter van Platform ELFA. Hét platform voor elektronisch factureren en geautomatiseerde factuurverwerking. Factuurwijzer is ook auteur van de Praktijkgids Elektronische Facturen, dat sinds begin september 2007 bij Kluwer verkrijgbaar is.


Factuurwijzer is onafhankelijk en legt zich toe op alle aspecten rondom elektronisch factureren en geautomatiseerde factuurverwerking. Met onze kennis en expertise, realiseren we maximaal voordeel voor onze klanten, zowel voor zakelijke als voor non-profitorganisaties. We zetten dan ook graag onze kennis en ervaring in om onze klanten de mogelijkheden en voordelen van elektronisch factureren en geautomatiseerde factuurverwerking te laten benutten.

------------------------------------------------------------------

Noot voor de redactie: voor meer informatie kunt u contact opnemen met Friso de Jong. U kunt bellen naar 026-321 4607 of mailen naar

Het Factuurcongres

Friso de Jong

Westervoortsedijk 50

6827 AT ARNHEM

[email protected]

 

[email protected]

www.factuurcongres.nl
------------------------------------------------------------------

 

Op 21 mei 2008 organiseert Factuurwijzer het Factuurcongres 2008. Het innovatieve concept staat garant voor een interactief en feestelijk programma met veel inhoudelijke presentaties. Het Factuurcongres is er voor zowel gebruikers, dienstverleners en andere geïnteresseerden op alle facetten van elektronisch factureren en geautomatiseerde factuurverwerking. Het is een interactief congres waarbij een hoge nieuws- en informatiewaarde centraal staat. Daarnaast worden tijdens het Factuurcongres voor de eerste keer de Gouden Facturen en de Factuurmonitor uitgereikt. Het Factuurcongres wordt mede mogelijk gemaakt dankzij haar hoofdsponsor: 20/20 VISION.