(Persbericht) Creatieve vrijheid beleven dà¡t is het thema van de nieuwe collectie ENERGETIX Magneet Sieraden, die ook dit jaar weer in een geweldige catalogus gepresenteerd wordt.

De spannende sfeer van de catalogus ademt het ruige Wilde Westen, waar ruimte en vrijheid sleutelwoorden zijn. De populaire acteur Ralph Bauer al jarenlang boegbeeld van ENERGETIX is natuurlijk weer als model van de partij. Bijzonder trots zijn we erop, dat dit jaar naast Ralph ook de wereldberoemde zangeres Sarah Connor de nieuwe ENERGETIX collectie met veel enthousiasme presenteert. From Sarah with Loveà¢â‚¬¦.!

Kies voor de mogelijkheid om exclusieve sieraden te dragen. Profiteer van de creativiteit van de ENERGETIX ontwerpers en kies de sieraden die bij uw persoonlijke stijl passen. En ervaar zoals miljoenen klanten over de hele wereld - de heilzame energieke kracht van magneten.

In de fraaie ENERGETIX catalogus 2010/2011 vindt u ruim 140 nieuwe stijlvolle sieraden, die volledig beantwoorden aan de huidige trends. Spectaculair! U zult er verliefd op worden.

Speciale aandacht voor een nieuwe eigen lijn binnen de ENERGETIX collectie ´Inspired by Ralph Bauer‘˜ - gebaseerd op de persoonlijke ideeën en suggesties van Ralph Bauer. Met als resultaat een serie symbolische magneet sieraden. Opvallend door hun trendy design. Inspirerend qua ontwerp en kleurgebruik. Voor mensen, die hun unieke persoonlijkheid willen onderstrepen d.m.v. eigentijdse sieraden.

De nieuwe ENERGETIX catalogus 2010/2011 vindt u op onze website http://www.luxofit.energetix.tv . Door eenvoudig op de catalogus te klikken kunt u pagina voor pagina op uw gemak doorbladeren en desgewenst details vergroten. Geniet naar hartelust en laat u inspireren! Vast en zeker vindt u aantrekkelijke sieraden in de nieuwe ENERGETIX collectie 2010/2011, die u onmiddellijk zullen aanspreken en die u voor uzelf of voor iemand die u iets wilt schenken, wilt aanschaffen.

U kunt ons natuurlijk bellen voor een persoonlijk advies of direct via onze website bestellen.

Wilt u informatie over de introductie van de nieuwe collectie ENERGETIX magneet sieraden bij u thuis tijdens een avond met vrienden? Of wilt u samen met uw collega‘˜s op het bedrijf een presentatie krijgen? Wilt u meer weten over de mogelijkheden om zelf succesvol de ENERGETIX sieraden te distribueren? Neem vooral contact met ons op.

Luxofit Nederland
Contactpersoon: Frits Groenevelt
Telefoon: 010 52 22 643
Mobiel: 06 54 930 900
Email: [email protected]
Website Luxofit: www.luxofit.nl
Website ENERGETIX: www.luxofit.energetix.tv