(Persbericht) Heerlen, 18 oktober 2011 Cadac Organice BV, een Microsoft Gold ISV Partner en ontwikkelaar van de Cadac Organice Product Suite, heeft een referentieverhaal gepubliceerd over Engineering Documentbeheer en Controle op basis van Microsoft SharePoint in de chemische industrie.

Bedrijven in de chemische industrie beheren en onderhouden plants en installatie voor het produceren van industriële chemicaliën. Engineering data van deze plants en installaties moet 24/7 beschikbaar en toegankelijk zijn voor onderhoudsengineers en andere personen. Dit vereist nauwkeurig documentbeheer en gecontroleerde documentdistributie.

Een van de bedrijven in de chemische industrie is trotse wereldmarktleider in de productie van titanium dioxide producten. Het bedrijf leidt acht TiO2 productiefaciliteiten op 5 continenten. Onder haar belangrijkste assets bevindt zich een titanium dioxide complex van wereldklasse. Vanwege de hoge eisen is het een moeilijke plek om te werken. Als gevolg van een van deze eisen moest het bedrijf haar EDMS (Engineering Document Management Systeem) actualiseren om aan de nieuwe bedrijfsstandaard Microsoft SharePoint te voldoen. Na gedegen onderzoek werd gekozen voor Cadac Organice.

à¢â‚¬Å“Cadac Organice biedt een à©à©nduidige ingang voor al onze tekenaars. Na inchecken worden de actuele documenten direct beschikbaar gesteld in PDF en DWF. Met het oude systeem moesten we de bestanden naar een aparte PC overbrengen voor de onderhoudsengineers.à¢â‚¬ Cadac Organice ondersteunt in betere controle van de engineering data en verbetert de gecontroleerde distributie van engineering data naar onderhoudsengineers. Met Cadac Organice en SharePoint hebben mensen nu 24/7 toegang tot engineering data met louter een internetverbinding. De toegevoegde waarde van Microsoft SharePoint stelt mensen in staat moderne technologie als RSS feeds en email notificaties te gebruiken om actief op de hoogte te blijven van veranderingen in de plant.

Ga naar http://www.organice.com om het volledige referentieverhaal over Engineering Documentbeheer en Controle met SharePoint in de chemische industrie te downloaden.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Dhr. Guus Weitzel
International Marketing Manager
+31 45 400 1010
[email protected]

Over Cadac Organice
Cadac Organice is een software suite voor engineering documentbeheer en documentcontrole, en is volledig gebaseerd op Microsoft SharePoint. Cadac Organice helpt project georiënteerde bedrijven hun (project) documenten te beheren en hun documentdistributie en -verzending te beheersen. Cadac Organice is makkelijk in het gebruik en wordt ogenblikkelijk geaccepteerd door alle gebruikers. Het brengt verbetering aan in het bedrijfsproces en draagt direct bij aan het bedrijfsresultaat van projectgeoriënteerde bedrijven. Cadac Organice is beschikbaar als on-premise en cloud oplossing. Voor meer informatie kijk op http://www.organice.com.