(Persbericht) Reeuwijk, 29 november 2011 Octrooi- en merkenbureau EP&C heeft haar systeembeheer uitbesteed aan SPS, specialist in beheer en continuïteit van IT-omgevingen. Voor het beheer van de infrastructuur van EP&C is diepgaande kennis vereist van de combinatie NetApp en VMware en bovendien is een hoge beschikbaarheid noodzakelijk voor de bedrijfsvoering. Na een uitgebreide selectie koos EP&C voor SPS.

Arthur Hukom, Director EP&C: à¢â‚¬Å“Ongeveer drie jaar geleden heeft PQR bij ons de infrastructuur vernieuwd en gevirtualiseerd. Omdat wij zelf te weinig resources hebben om 24/7 beheer uit te voeren, zijn we toen al direct op zoek gegaan naar een partij om het beheer uit te besteden. Deze externe beheerder voldeed echter niet aan de verwachtingen. Door gebrek aan kennis duurde het in de praktijk te lang om storingen op te lossen. Daarom zijn we dit jaar op zoek gegaan naar een nieuwe dienstverlener. SPS werd ons aangeraden door PQR. Na een selectieprocedure met drie andere partijen, was ons ook duidelijk waarom. Na gesprekken over de dienstverlening en een demonstratie van de Business Service Management oplossing Gensys in Reeuwijk waren wij overtuigd. We worden nu volledig ontzorgd en vertrouwen erop dat SPS genoeg expertise in huis heeft om eventuele storingen op te pakken of beter gezegd te voorkomen.à¢â‚¬

Marko de Jong, CEO van SPS: à¢â‚¬Å“Wij zijn verheugd met de keuze van EP&C voor SPS. Het was wel duidelijk dat beheer door de juiste specialisten 24 uur per dag en 7 dagen in de week noodzakelijk was. Onze RES-Q beheerdienst sluit daar goed op aan en in combinatie met preventief en voorspellend beheer, gebaseerd op de eigen tooling Gensys, realiseren wij dat EP&C echt ontzorgd wordt.à¢â‚¬

--------------------

Over EP&C
EP&C is een Octrooi- en Merkenbureau dat nationaal en internationaal actief is op het gebied van het beschermen van intellectueel eigendom. In Nederland behoort EP&C tot de top 3 octrooibureaus. Kwaliteit en het realiseren van ondernemersruimte staan bij EP&C hoog in het vaandel. Met de combinatie van juridische, technische en branchegerichte specialismen biedt EP&C haar cliënten een breed dienstenpakket op het gebied van Intellectuele Eigendom. EP&C heeft vestigingen in Rijswijk, Amsterdam, Utrecht en Breda. EP&C heeft ruim 80 mensen in dienst, waarvan ruim 30 gemachtigden.

Over SPS
SPS uit Reeuwijk is leverancier en ontwikkelaar van de GENSYS࢑ž¢ Business Service Management (BSM) oplossing en aanbieder van de op GENSYS gebaseerde Res-Q beheerdiensten en Datacenter services. SPS richt zich met name op de Managed Service Providers en de lokale IT-afdelingen van middelgrote tot grote organisaties die hun IT beter willen afstemmen op de business en als Interne Service Provider meetbare diensten moeten gaan leveren. Als innovatieve IT-organisatie met ruim 16 jaar beheerexpertise bij meer dan 300 gerenommeerde klanten is SPS à©à©n van de belangrijkste spelers in de Business Service Management markt. Door tooling, processen en organisatie volledig op elkaar af te stemmen levert SPS een totale beheeroplossing inclusief blauwdruk voor beheerorganisaties en processen: à¢â‚¬Å“Manage IT the Gensys Wayà¢â‚¬. Meer informatie over SPS is te vinden op www.sps.nl.

Meer informatie
Marcommit PR
Femke Jansen
[email protected]
035-582 27 30