(Persbericht) Almere 19 oktober - Het Nieuwe Werken (HNW) is de nieuwe boodschap, maar om van Het Nieuwe Werken een succes te maken zijn er nieuwe oplossingen nodig!

Een geheel nieuw product in het assortiment van ErgoDirect International is de LockerCase. Een persoonlijke opbergbox voor kantooraccessoires waarmee flexwerkers altijd hun kantoorbenodigdheden bij de hand hebben en op deze wijze zeer efficiënt en comfortabel kunnen flexwerken.

In opdracht van Dienst Uitvoerend Onderwijs (DUO) te Groningen (voormalige IBG Informatie Beheer Groep) ontwikkelde ErgoDirect International, in samenwerking met ontwerpbureau Tristan Frencken, de LockerCase. Deze handzame opbergbox is de flexwerkers van DUO ten dienste in hun nieuwe kantoor. Juist dit kantoor is een belangrijke inspiratiebron geweest voor de LockerCase. Vloeiende lijnen en een slank uiterlijk zijn terug te zien in de LockerCase.

De geïntegreerde handgreep volgt de contouren van de hand van de gebruiker en zorgt hiermee voor optimaal draagcomfort. De binnenkant van de LockerCase is voorzien van een ruimte voor kleinarchief. Daarnaast bevat deze een bovenvak met een universele indeling voor kantooraccessoires zoals pennen, paperclips etc. Met de LockerCase hebben flexwerkers een eigen domein, waaruit gewerkt kan worden. Zodra de werkdag afgesloten is, gaat de LockerCase in de lockerkast waar deze de volgende dag weer uitgehaald kan worden om op een andere locatie in het gebouw te werken.

Kenmerken LockerCase

à¢â‚¬¢ Bijzonder ontwerp en stijlvolle vormgeving
à¢â‚¬¢ Lichtgewicht door de uitvoering in aluminium
à¢â‚¬¢ Verkrijgbaar in chroomlook à©n in iedere gewenste kleur
à¢â‚¬¢ Tevens te personaliseren met bedrijfslogo of naam
à¢â‚¬¢ Afmetingen: 42x24x10 cm (lxbxh)
à¢â‚¬¢ Gewicht: 1.150 gram

How to video LockerCase >> http://youtu.be/4ZLjPTIvSpQ
ErgoDirect International levert met de LockerCase een uniek product, geheel op maat van de gebruiker. Heeft u interesse in de LockerCase of wenst u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact op met ons.

Over ErgoDirect International
ErgoDirect International is een innovatieve kennispartij als het gaat om gezonder en slimmer werken met je computer. De hardware en software oplossingen van ErgoDirect International zijn gebaseerd op wetenschappelijke kennis en getoetst door gerenommeerde wetenschappers en ergonomen. Producten van ErgoDirect International worden gebruikt binnen ministeries, provincies, gemeenten, onderwijs, banken, (zorg)verzekeraars, (IT)dienstverleners, industrie en vele andere bedrijfstakken. Beeldschermwerkers werken gezonder, slimmer à©n efficiënter met producten van ErgoDirect International.

Contactgegevens
036 547 24 40
[email protected]
www.ergodirect.nl