(Persbericht) Almere - 7 november 2010 ErgoDirect, leverancier van oplossingen voor gezond, productief à©n efficiënt beeldschermwerk introduceert een nieuw innovatief muis concept: de DXT Precision Muis.

De DXT muis combineert de neutrale polspositie van een verticale muis met de à¢â‚¬Å“precisieà¢â‚¬grip van een pen. Muizen is een precisietaak zoals schrijven, opereren en tekenen. Door de ´Precision‘˜-grip kun je met de DXT muis veel nauwkeuriger en daardoor veel efficiënter navigeren. De DXT Precision Mouse is ontwikkeld door een team van specialisten, fysiotherapeuten en ergonomen.

DXT precision muis:
à¢â‚¬¢ Ergonomisch: ontspannen, neutrale pols en handpositie
à¢â‚¬¢ Productief: ´Precision‘˜-grip voor zeer accuraat navigeren
à¢â‚¬¢ Universeel: knop voor rechts- of linkshandig gebruik
à¢â‚¬¢ Universeel: geschikt voor zowel grotere als kleinere handen
à¢â‚¬¢ Mobiel: meest compacte à¢â‚¬Å“ergonomischeà¢â‚¬ muis
à¢â‚¬¢ Gebruiksgemak: snelle gewenning, herkenbare pen-grip
à¢â‚¬¢ Uniek design: ontwikkeld door team van specialisten
à¢â‚¬¢ Hoge kwaliteit: ´state-of-the-art‘˜ onderdelen en beste materialen

Het à¢â‚¬Å“Nieuwe Muizenà¢â‚¬
Het Nieuwe Werken speelt in op meer vrijheid, overal kunnen werken en hogere persoonlijke efficiency. Dit geldt zeker ook voor computergebruik. Een goede muis is hierbij een must. Het concept van de DXT Precision muis kun je met recht bestempelen als het à¢â‚¬Å“Nieuwe Muizenà¢â‚¬. Door de Precision Grip kun je veel nauwkeuriger en accurater navigeren waardoor je veel sneller kunt werken en minder fouten maakt. Door het compacte design kun je de muis makkelijk overal mee naar toe nemen. De ergonomische vormgeving met een ontspannen, neutrale pols- en handpositie voorkomt klachten. De muis is in alle opzichten universeel, zowel geschikt voor links en rechtshandigen en geschikt voor grote en kleinere handen. Ideaal voor organisaties die flexwerken en willen standaardiseren op een muis.

Klik hier voor meer informatie over de DXT Precision muis >>
http://www.ergodirect.nl/Documentatie/ErgoDirect%20DXT%20Precision%20Mouse.pdf

Mediacontact
Niek Nendels
036-5472440
[email protected]
www.ergodirect.nl