HOUTEN, 25 juni 2012 Salarisprofs heeft een ervaren accountmanager aangetrokken. Met de komst van Nicole Olde Weghuis versterkt Salarisprofs haar positie in de markt voor salarisprofessionals. Zij wordt verantwoordelijk voor accountmanagement in de volgende vakgebieden: Detachering, Consultancy en Werving & Selectie.

Ervaring in sales en finance
Olde Weghuis is een veelzijdige professional met ruim tien jaar ervaring in de sales. Zo werkte ze zes jaar voor  detacheringsbureau. Daar was ze onder meer verantwoordelijk voor het opzetten en uitbouwen van nieuwe vestigingen in het buitenland, het vaststellen van strategisch beleid en het bemiddelen van interim financials. Daarna was Olde Weghuis vier jaar lang mede-eigenaar van een Werving & Selectie / adviesbureau in de administratieve sector.

De senior accountmanager heeft zin in haar nieuwe uitdaging. à¢â‚¬Å“Salarisprofs heeft een goede naam in de markt. Ze weten waar ze het over hebben als specialist in de salarisadministratie. Ik kijk ernaar uit nieuwe klanten kennis te laten maken met de diensten van Salarisprofs.à¢â‚¬

Over Salarisprofs
Salarisprofs helpt de salarisprocessen binnen organisaties te verbeteren. Zij leveren (interim) salarisprofessionals en optimaliseren salarisprocessen, zodat bedrijven maximaal rendement kunnen behalen. De dienstverlening van Salarisprofs bestaat uit: Detachering, Consultancy, Werving & Selectie en het Kenniscentrum.

Over Profsgroep
Profsgroep bestaat uit vijf gespecialiseerde bedrijven. Ieder bedrijf helpt vanuit haar specialisme organisaties hun onderliggende processen te continueren, optimaliseren of te outsourcen. Salarisprofs is onderdeel van Profsgroep.

Informatie voor de pers
Salarisprofs | Profsgroep

Robert Bijl, Manager Operations Profsgroep
[email protected]

Website Salarisprofs: www.salarisprofs.nl
Website Profsgroep:  www.profsgroep.nl