(Persbericht) Evelien Veerman nieuwe Hotel Manager van Golden Tulip Victoria

Hoenderloo, 15 september 2011 EHP Hotels heeft Evelien Veerman aangesteld als nieuwe Hotel Manager van Golden Tulip Victoria in Hoenderloo. Voorheen was zij Sales Director binnen EHP Hotels.

Golden Tulip Victoria is met het uitstekend onderhouden voetbalveld met UEFA-licentie op eigen terrein een zeer gewilde trainingslocatie voor binnen- en buitenlandse voetbalclubs. Volgens Evelien Veerman liggen er mooie uitdagingen voor haar en het team om deze unieke positie verder uit te bouwen: "Deze voetbalclubs kiezen voor Golden Tulp Victoria vanwege onder andere ons flexibele en professionele personeel, we weten wat de wensen en verwachtingen zijn van een sportteam. Maar ook onze overige faciliteiten bieden volop mogelijkheden om te groeien in het Business en Leisure segment." Veerman kent het hotel en de relaties al goed door haar vorige functie binnen EHP.

Golden Tulip Victoria
Het viersterren hotel Golden Tulip Victoria heeft 110 kamers en ligt vlakbij het dorpje Hoenderloo naast het Nationale Park de Hoge Veluwe. Voor zakelijke bijeenkomsten biedt het hotel negentien zalen geschikt voor bijeenkomsten van 5 tot circa 300 personen. Het hotel is verder uitgerust met onder andere een restaurant, Engelse pub, twee bowlingbanen, fitness, binnenzwembad en sauna.

EHP
European Hospitality Properties (EHP) is eigenaar van vijf Golden Tulip hotels en een Tulip Inn Hotel. De Golden Tulip EHP Hotels zijn comfortabele hotels met uitgebreide faciliteiten, gelegen in een rustige omgeving, centraal in Nederland.

Over Louvre Hotels Group
Met meer dan 1.000 hotels in 42 landen is Louvre Hotels Group de op een na grootste Europese en wereldwijd de 8ste hotelketen. Golden Tulip, onderdeel van Louvre Hotels Group, heeft bijna 50 jaar ervaring als franchiseonderneming en heeft hotels in het midden-, hoog-, en luxe segment. De groep omvat meer dan 200 hotels en een totaal van 27.000 kamers. De merken Tulip Inn (drie sterren), Golden Tulip (vier sterren) en Royal Tulip (vijf sterren), bieden in Europa, het Midden Oosten, Afrika, Azië, het Pacifisch gebied en Amerika een internationale standaard aan service en faciliteiten met een persoonlijke touch. Louvre Hotels Group voert naast Golden Tulip de merken Premiere Classe, Campanile, Kyriad en Kyriad Prestige. Louvre Hotels Group is in de Benelux vertegenwoordigd met de merken Golden Tulip en Tulip Inn (55 hotels), Campanile (21 hotels) en Premiere Classe (2 hotels).
Zie voor meer informatie www.goldentulip.com of www.louvre-hotels.com.