(Persbericht) Veel jonge meisjes dromen ervan: een prachtige bruidsjurk en je voor à©à©n dag prinses voelen. Mariages Bruidsmode maakte in de afgelopen veertig jaar die droom voor heel veel vrouwen waar. Dat was te zien op de expositie à¢â‚¬Å“ Bruidsmode door de jaren heenà¢â‚¬ die deze zomer ter gelegenheid van het jubileum in de zaak gehouden werd en veel bezocht werd door oude en nieuwe bruiden met aanhang.

Maar de tijd draait door, de bruid van nu wil nieuwe bruids-mode!
Op de mooiste dag van je leven wil je niets aan het toeval overlaten. Zeker je bruidsjapon niet. Mariages Bruidsmode in Hoogeveen voert het vignet van à¢â‚¬Å“Bruidsmode Selectiefà¢â‚¬.
Kwaliteit, zekerheid en garantie zijn de sleutelwoorden die hoog in het vaandel staan bij de kritisch geselecteerde leden van à¢â‚¬Å“Bruidsmode Selectiefà¢â‚¬. Alle leden zijn aangesloten bij de Stichting Mitex garantiefonds, wat inhoudt dat bruiden hun japon gegarandeerd en correct ontvangen.
Jaarlijks ontwikkelt Bruidsmode Selectief een exclusieve, eigentijdse collectie bruidsjaponnen die alleen bij de aangesloten leden verkrijgbaar is.

Van 7 tot en met 9 oktober organiseert Mariages Bruidsmode in haar zaak de Bruidsmode Selectief Dagen. De Selectief bruidsjaponnen staan dan 3 dagen lang helemaal in de spotlights. Alle aanstaande bruiden worden deze dagen feestelijk verwelkomd voor een voorproefje op de nieuwste bruidsmode en een kennismaking met de winkel.
Op vrijdagavond 8 oktober wordt er in de winkel Bruidsshow gehouden waar de Selectief bruidsjaponnen en natuurlijk ook japonnen van andere vooraanstaande bruidsjaponnen leveranciers worden geshowd. Kijk even op de website hoe u de toegangskaarten kunt bestellen.
In de maand oktober ontvangen alle bruiden die een Bruidsmode Selectief japon bij Mariages kopen een romantisch à¢â‚¬Å“Just Marriedà¢â‚¬ setje van Poirier cadeau!

Het is à¢â‚¬Å“Open Huisà¢â‚¬ tijdens de Bruidsmode Selectief Dagen en iedereen is welkom. Maar maak wanneer u een bruidsjapon wilt gaan uitzoeken en passen, i.v.m. de planning, wel even een afspraak. U bent van harte welkom!