Johannesburg Zuid-Afrika: zaterdag 5 december 2009.

Zaterdagavond zijn een aantal exclusieve avondjurken van modehuis Laurisa gestolen. De jurken werden door het Nederlands/Arubaans designers duo Cora en Greg beschikbaar gesteld aan Miss World Nederland om deze te dragen tijdens de finale van de Miss World verkiezing in Zuid-Afrika.

Miss World Nederland, Avalon Chanel, had de exclusieve creaties speciaal mee voor haar deelname aan de finale Miss World verkiezing gehouden op 12 december 2009 in Johannesburg. Tijdens haar reis van Kaapstad naar Johannesburg is de koffer opengebroken en zijn de jurken ontvreemd.

De jurken kwamen uit de allernieuwste collectie van het modehuis Laurisa waar ontwerpers Cora en Greg speciaal voor Avalon Chanel maanden aan hadden gewerkt.

Er is uitvoerig contact geweest tussen de ontwerpers Cora en Greg, de organisatie van Miss World Nederland en Avalon Chanel om nieuwe jurken voor Avalon te ontwerpen. Kim Kà¶tter, hoofd van de organisatie Miss World Nederland, zal de nieuwe creaties persoonlijk afleveren in Zuid-Afrika.

à¢â‚¬Å“De dieven hadden smaak en wisten waarnaar ze opzoek warenà¢â‚¬ reageerde de ontwerpers aangeslagen. "Wij hebben maanden hard gewerkt aan de creaties, en om dan op deze wijze bestolen te worden is een enorme teleurstelling" aldus de ontwerpers Cora en Greg.

Er is aangifte gedaan bij de autoriteiten van Johannesburg, en de Miss World organisatie is op de hoogte gesteld. Zij zullen er alles aan doen om uit te zoeken hoe dit heeft kunnen gebeuren.

Wij wensen Avalon Chanel veel succes tijdens de Miss World 2009 Verkiezing in Johannesburg, Zuid-Afrika.

http://www.laurisa.com