(Persbericht) Exere Seminar Flexible Engineering April 2011

De Nederlandse industrie staat voor een aantal grote uitdagingen. Nu de economie weer aantrekt, vertoont zich weer de eerste schaarste op de arbeidsmarkt. Hoogopgeleid technisch personeel is moeilijk te krijgen en mede door vergrijzing is de verwachting dat de vraag naar goed personeel de komende jaren alleen nog maar groter zal worden.
Bij menig bedrijf speelt de vraag hoe de concurrentiepositie en de bijbehorende kennis kan worden behouden, zodanig dat Nederland voorop kan blijven lopen op het gebied van innovaties en nieuwe ontwikkelingen.

Het seminar à¢â‚¬Å“Flexible Engineeringà¢â‚¬ dat in april 2011 door Exere wordt georganiseerd, geeft een antwoord op bovenstaande vragen en laat zien hoe deze uitdagingen omgezet kunnen worden in kansen voor de Nederlandse industrie.

Gerenommeerde bedrijven als Feadship, Koninklijke De Vries, IHC, Imants en Remeha delen hun ervaringen ten aanzien van flexibele engineering. Medewerkers van de Exere-kantoren uit India, Argentinië en Mexico zullen de mogelijkheden en voordelen van flexibele engineering nader toelichten. Siemens en Cadmes zullen als partner van Exere tevens een bijdrage leveren aan het seminar.

Dit seminar biedt u bij uitstek de mogelijkheid om uzelf goed en snel te laten informeren over de mogelijkheden van flexibele engineering in het algemeen en voor uw eigen bedrijf in het bijzonder.

Het seminar vindt plaats op 2 verschillende locaties. Op dinsdag 19 april 2011 bent u vanaf 16.30 tot 21.15 uur van harte welkom bij Youmeet in Papendorp, Utrecht. Op woensdag 20 april 2011 bent u vanaf 9.15 tot 13.45 uur van harte welkom op Kasteel Maurick in Vught.

Voor een uitgebreid programmaoverzicht en/of aanmelding verwijzen wij u naar [email protected] In geval van een aanmelding, graag even aangeven op welke dag u aan het seminar wenst deel te nemen.

Exere biedt bedrijven flexibele engineering capaciteit op locatie en/of vanuit eigen engineering kantoren wereldwijd waarbij heldere communicatie en hoogstaande kwaliteit worden gewaarborgd door Nederlandse projectleiders op het hoofdkantoor in ‘˜s-Hertogenbosch.
Voor meer informatie over ons bedrijf, verwijzen wij u naar onze website www.exere.com