Den Haag, december 2009 Colormagic, een bedrijfstak van de holistische praktijk ´Susan‘˜s Healing Art‘˜, exposeert van 05-01-2010 t/m 31-03-2010 in Sanquin Bloedbank te Den Haag (Monsieur Nolenslaan 7).

Susan Vierhout, oprichtster van de praktijk en maakster van de kunstwerken, heeft veel gebruik gemaakt van de kunstvorm ´encaustic‘˜, afgewisseld met gemengde technieken. Encaustic is een techniek, waarbij wordt gewerkt met gekleurde bijenwas en werd 2500 jaar geleden al door de oude Grieken, Romeinen en Egyptenaren in schilderijen gebruikt. De wax werd destijds gebrand op canvas en sommige houtsoorten. Tegenwoordig worden er niet-absorberende ondergronden voor gebruikt.

De unieke kleurencombinaties en creaties zijn kenmerkend voor Susan. Zij gaat uit van de helende werking van kleur. Kleur beïnvloed namelijk onze stemming en ons gevoel van welzijn. Zie voor meer informatie: www.susanshealingart.nl (rubriek: Colormagic). Voor openingstijden van de expositie kunt u bellen naar: 070-3232411.

Over Susan Vierhout
Voordat Susan haar praktijk ´Susan‘˜s Healing Art‘˜ opende, had zij al 9 jaar ervaring in het bedrijfsleven opgedaan in het begeleiden en trainen van groepen, evenals in het persoonlijk coachen van mensen. Susan is momenteel op professionele en fulltime basis werkzaam als: gediplomeerd Academisch Counselor en Coach, EIK coach, Energetisch Coach en Re-integratiecoach in het centrum van Den Haag. Daarnaast geeft zij diverse soorten massages, zoals Stoelmassages, Polariteitsmassages, Indiase hoofdmassages en Voetmassages. Susan gaat uit van de holistische visie dat lichaam en geest onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden en begeleidt mensen bij het in hun eigen kracht gaan staan. Hierbij maakt zij o.a. ook gebruik van: het Enneagram, Kinesiologie (spiertesten), E.P. (afgeleide van de Tought Field Therapy), haar goed ontwikkelde intuïtie en de helende werking van kleur (zie bedrijfstak: Colormagic). Om haar cliënten zo goed mogelijk te kunnen begeleiden blijft Susan zich constant bijscholen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Susan Vierhout
Susan‘˜s Healing Art in Den Haag
Tel.: 06 - 54 732 666
Email: [email protected]
Website: www.susanshealingart.nl