De Eyeti Groep uit Tilburg, heeft per 1 juli 2010 het bedrijf Pro Warehouse (www.prowarehouse.nl) uit Amsterdam overgenomen. Pro Warehouse richt zich met Apple producten op de zakelijke markt. De verkoop vindt zowel online als offline (telefonisch of op locatie) plaats. Met de overname van Pro Warehouse verstevigt de Eyeti Groep haar positie in het segment Apple gebruikers.
Pro Warehouse blijft gevestigd in Amsterdam en er vervallen geen van de zes arbeidsplaatsen. Een aantal werkzaamheden, waaronder de administratie, worden na de overname centraal vanuit Tilburg uitgevoerd.

Passend in de strategie
Als gevolg van deze overname groeit de Eyeti Groep naar 50 medewerkers die gezamenlijk een omzet van ongeveer € 40 miljoen realiseren. Directeur van de Eyeti Groep, Tom Coehorst over de overname: à¢â‚¬Å“Deze stap past uitstekend in onze strategie om onze doelgroepen nog breder en waar mogelijk nog specifieker te bedienen. Apple bedient de markt met innovatieve applicaties. Met Pro Warehouse halen we veel kennis binnen. En natuurlijk een nieuwe klantengroep die zich beweegt in het landschap van media en reclameà¢â‚¬.

Nieuwe kansen
Andersom levert de overname Pro Warehouse nieuwe kansen en mogelijkheden om de markt te verbreden en tegelijkertijd de online dienstverlening en de service verder uit te bouwen. Directeur Mark van den Broek van Pro Warehouse: à¢â‚¬Å“Pro Warehouse beschikt over veel specifieke kennis en ervaring. De medewerkers dragen Apple met alle mogelijke enthousiasme uit. Met de overname door de Eyeti Groep versterken we ons vooral in het verkoopconcept. Ik ben onder de indruk van de professionaliteit van de Eyeti-bedrijven als het gaat om sales en servicesà¢â‚¬

Over Eyeti Groep
Onder de Eyeti Groep, gevestigd in Tilburg, vallen vier bedrijven: ACES Direct, BuyOnline, Take it Now en Pro Warehouse. Alle vier bedrijven richten zich op de online verkoop van IT-producten. Gemeenschappelijke factor van de verschillende aangesloten bedrijven is de hoogwaardige kwaliteit in online dienstverlening, gericht op de zakelijke markt.

Bedrijven aangesloten bij de Eyeti Groep bedienen specifieke marktsegmenten. Take it Now richt zich op het klein bedrijf (www.takeitnow.nl); ACES Direct bedient vooral het mkb en de (semi)overheid (www.acesdirect.nl); BuyOnline is helemaal ingericht op de groot zakelijke markt (www.buyonline.nl). Het recent ingelijfde Pro Warehouse tot slot (www.prowarehouse.nl) is gespecialiseerd in de verkoop van Apple-producten  Het serviceniveau van de verschillende bedrijven is steeds afgestemd op de wensen en behoeften van de diverse klantgroepen.